София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

НОВА ИНФОРМАЦИЯ: В момента спешно оперират Бойко Борисов

Това потвърдиха от пресслужбата на Министерския съвет.
20 мПолитика 6125

Премиерът в оставка Бойко Борисов е бил приет днес в „Пирогов” за ЯМР на коляното след контузия. Това потвърдиха от пресслужбата на Министерския съвет за медиите

По-късно е преместен в друга болница, където в момента го оперират.

Не се казва коя е болницата от съображения за сигурност, но в социалните мрежи излязоха снимки, в които се вижда, че е го приемат в "Пирогов".

Докато е бил в отпуск Борисов е спортувал, но това се е отразило неблагоприятно на стара негова травма в коляното. Той е получил много силни болки, заради които е потърсил лекарска помощ. След преглед и снимка с ЯМР е установено, че има излязъл вътрешен минискус в едното коляно, който дори е и леко скъсан.

Борисов най-вероятно е в Софиямед, по информация на ПИК. Операцията ще извърши доц. Антони Георгиев, който вече е правил 3 операции на колената на лидера на ГЕРБ.

След подобни операции пациентът може да се прибере вкъщи още същия ден и да започне рехабилитация почти незабавно. Обикновено пациентите се придвижват с помощни средства в продължение на 7 дни.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!