София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Palms Bet с единствената в България фентъзи футбол лига сред букмейкърите

Удоволствието от играта е повече от гарантирано!

4 годиниЛюбопитно 23 Боряна Райчева

Всеки истински футболен запалянко е попадал поне един път на термина "фентъзи лига". Този термин крие още една много специална и забавна възможност на всички футболни фенове да печелят с помощта на малко повече фантазия. Какво точно предлага тази възможност? Да започнем с това, че нито един запалянко никога няма възможност да види съвършеният футболен отбор. Неговите трепети за привличането на правилните играчи и създаването на истински мощен тим не винаги се случва. Точно тук и в тези моменти идва време за създаването на фентъзи отбор.

Тази опция позволява на всеки запалянко да демонстрира чистите си умения и познания във футбола. Правилата и възможностите на стандартната лига не могат да достигнат тази по-приятна идея. Но какво наистина е фентъзи лигата? Да започнем с това, че всеки играч може да създаде свой собствен отбор от 15 играча. Това са 2-ма вратари, 10 защитника и полузащитника и 3-ма нападатели. Всеки играч в родната фентъзи лига идва с определена сума, следователно създаването на отбор започва с бюджет от 10 000 лева.

Следващата опция е от тези 15 човека да се оформи отбор с титуляри, докато останалите ще стоя с резерви. Освен ограничения в бюджета, трябва играчът да внимава с избора на играчи - не може да се използват повече от 3-ма футболисти, които играят в един и същи отбор от родната футбола лига. По този начин никой няма да копира целия си отбор, а ще трябва да създаде свой собствен и много по-добър.

Веднъж изграден тимът, всеки играч получава специално внимание и има оценка за своето представяне. За участие в родната фентъзи футболна лига е редно да се направи Palmsbet регистрация и след това всички врати за създаването на мечтания отбор са отворени. Кръщавате отбора, позиционирате го в лигата и започвате да трупате точки. Обикновено тези фентъзи лиги предлагат дори трансфери, играчите също се влияят от натрупани картони и контузии. Както се случва и в професионалната лига, фентъзи лигата също има 26 кръга.

И така всеки играч може да излезе от оковите и представите на традиционната футболна лига, която много често обвинява именно за неправилен подбор на играчи, грешна система и други допълнителни фактори около загубата, за да може да изгради много по-добър отбор и да докаже наистина кой е правилният и по-качествен избор. И докато името е обвързано с фантазия, наградите за най-добрите далеч не са такава фантазия.

Някои играчи печелят сериозни суми от рода на 200 000 долара, а и интересът не е никак малък и мнозина доказват, че не всеки мениджър взима правилните решения. Адреналинът е гарантиран, а и най-важното е, че в тази лига всеки играч носи отговорност за своите играчи. Играчите могат да се състезават с отборите си един срещу друг. Обикновено всяка виртуална стая може да събира до 10 човека, но има и специални стаи, където липсва ограничение на играчите. И така с малко повече късмет и знания, всеки играч може да бъде много по-успешен дори от родните мениджъри. Удоволствието от играта е повече от гарантирано!