София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Пълен анализ на Bwin - 5 неща, които не знаехте за бранда

Все повече сайтове за онлайн залози получават лиценз от НАП да извършват легална дейност в България

1 годинаРазвлечение 8

Все повече сайтове за онлайн залози получават лиценз от НАП да извършват легална дейност в България. У нас обаче има няколко отдавна утвърдени марки, на които клиентите знаят, че могат да разчитат. Една от тях е Bwin. В следващите редове ще ви запознаем с интересни фактi за световноизвестния бетинг портал и какво предлага той на родните си потребители.

Компанията може да се похвали с над 20 милиона активни клиенти и повече от 30 хиляди дневни залога в дни без извънреден трафик. Повече статистика и подробна информация можете да откриете в анализ на Bwin, който се предлага от сайта Silentbet. Кои обаче са тези пет неща, способни да направят разликата между въпросния букмейкър и останалите?

Много важно за подобен тип сайт е да предлага на хората разнообразие от пазари. Все повече любители на прогнозите търсят алтернативни начини за залози. Качествените букмейкърски къщи отдавна са преминали отвъд стереотипите „1“, „х“, „2“ и „под/над 2,5“. Хората се интересуват от опции като голмайстор, брой картони или ъглови удари, победител и двата отбора да отбележат, специални предложения и още. Bwin може да се похвали с богат набор от пазари за различните видове спорт. При някои дисциплини коефициентите може да не са твърде атрактивни, но пък в баскетбола, например, се отчита сериозно завишение в сравнение с конкуренцията. Именно затова брандът е сред най-популярните за спортни прогнози на сблъсъците от NBA. Мнозина не заят това, но е факт.

Все по-актуално става изискването за мобилно приложение. Вече всеки уважаващ себе си букмейкър от световен мащаб е пуснал за свободно теглене своя апликация. Тук Bwin може да се похвали с отлична поддръжка и скорост на работа. Бъгове се появяват рядко, а когато това се случи отстраняването им е много бързо чрез обновяване на софтуера. В апа са включени полезни статистики и програма за всички следващи мачове. Това е много удобно и дори не изисква регистрация. За да играете чрез него обаче ще трябва да въведете потребителското си име и парола. След това те ще бъдат запазени и достъпът до вашия игрален профил ще е на два клика разстояние.

Друго сериозно предимство на букмейкърската къща са бонусите. Тя е генерален партньор на някои от най-големите турнири по футбол в света. Благодарение на тези сътрудничества се предлагат ексклузивни оферти за мачовете от тях – пр. Лига Европа и Лигата на конференциите имат специални мисии. Останалите промо оферти също са любими на клиентите. Има бонус без депозит, бет билдър за сглобяване на множествен залог от селекции на едно събитие, завишени коефициенти на избрани пазари и още. На почит е и функцията кеш аут, чрез която всеки може да контролира печалбите си и риска. Все повече хора прибягват до нея, за да избегнат изненадващ развой на събитията в последните минути на срещите. В Bwin тя е добре уредена, а не проформа, както при част от конкурентите.

В наши дни всеки любител на прогнозите има свой любим букмейкър и аргументи "за" и "против" него. Борбата за клиенти сред бетинг сайтовете е огромна. Именно затова те предоставят все по-добра услуга. Някои обаче изпъкват и определено Bwin е сред тях. Не на последно място, той притежава всички нужни сертификати и разрешителни, за да гарантира сигурност. Част от играчите държат на дискретност. Ако личните им данни попаднат при трети лица, то брандът ще търпи огромни негативи. Именно затова от този сайт за онлайн залози държат много на сигурността и влагат сериозни инвестиции в нея.