София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 4 °C Пловдив 4°C - мараня Варна 6 °C Варна 6°C - ясно небе Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

Посочете своите фаворити в големите футболни шампионати чрез Winbet

За правенето на такива залози се изисква само winbet регистрация

1 годинаЛюбопитно 335 Боряна Райчева

В началото на всеки сезон има редица фенове, които веднага могат да номинират своя отбор за потенциален победител в големите футболни турнири. Обикновено тези турнири винаги събират някои от най-големите и най-скъпи отбори в Европа. Феновете никога не са лишени от колосални сблъсъци и следят сериозни зрелища.

Всяка година сред зрителите ще попаднете на един запалянко, който винаги е категоричен в успехите на своя отбор и се кълне, че тази година е неговата година. И понякога няколко мача в групите затвърждава това вярване. Освен това се появява трансферният прозорец и току-виж вече се говори за любимия отбор като потенциален победител.

Изисква се особена смелост и вяра в определения отбор, за да може категорично да се заявят неговите шампионски качества. От една страна разбираме емоциите на запалянковците и силната надежда, която влагат във всеки мач. Това са хората, които преживяват един живот за 90 минути (малко повече ако има продължения). И ако спортните богове чуят молитвите им, всяка година може да видите опиянени от радост запалянковци, които са инвестирали милиони нерви до този много специален момент - да видят любимия отбор с купа.

Нека бъдем откровени, няма по-приятна радост от тази, но защо всичките нерви не бъдат компенсирани с помощта на букмейкърите? Winbet предлага така наречените дългосрочни залози, с чиято помощ спортният адреналин ще се извиси до небесата. Какво представляват въпросните? Избирате един потенциален отбор, в който сте инвестирали много сериозна вяра и автоматично го короновате за бъдещия шампион в Шампионска лига. След това се запасявате с търпение, гледате всеки мач и се надявате, че футболните богове ще бъдат на ваша страна. Дългосрочните залози винаги идват с по-високи коефициенти и се различават значително от останалите спортни залози.

Разбира се, такива видове залози може да правите не само за Шампионска лига, но и за всички останали популярни първенства. За правенето на такива залози се изисква само winbet регистрация и търпение до края на големите турнири. Все пак има доста време, преди да се стигне до окончателния сблъсък. Друга възможност за дългосрочен залог е потенциалният шанс да номинирате играч за най-много отбелязани голове. А най-смелите могат да направят и повече от един залог, както за отбор - шампион, така и за играч - голмайстор.

Дългосрочените залози изобщо не са обвързани само за футбол. Спортове като Формула 1 също приветстват потенциалните фенове, които вярват във формата на пилотите, както и в уменията на инженерите. Важно е да се отбележи, че тези залози все пак имат нужда и от малко проучвания. Играчът трябва да бъде сигурен в качествата на отбора си, да вярва, че тази година правилният треньор го ръководи и най-важното, че дори феновете му имат доверие.

Дългосрочните залози са забавление за истинските фенове, които искат да си подарят много по-вълнуващ сезон, който променя значително зрителския интерес. И така с малко повече късмет всеки запалянко може да спечели много повече от спортни емоции в края на турнир.