София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Промо код за BetMarket бонус - само от Nostrabet

През месец ноември 2022 година нов сайт за онлайн залози получи лиценз от НАП за легална дейност

1 годинаРазвлечение 21

През месец ноември 2022 година нов сайт за онлайн залози получи лиценз от НАП за легална дейност в България – Бет Маркет. Зад него стои силен екип от професионалисти, които са в хазартната индустрия от края на миналия век. Те стартират с верига бинго зали, а след време пускат и казина. Сега правят логичната стъпка към уеб сайт. Именно игралните портали са считани за бъдещето на хазартния сектор и дори в момента вече са много по-популярни от наземните си варианти.

Компанията иска бързо да се наложи като водеща у нас. За целта показва иновативност още с промоционалното си предложение за добре дошъл. Важно е при регистрацията си в сайта да използвате BetMarket бонус код, който е представен от специализирания сайт Nostrabet. Кодът е MAXBONUS и се въвежда в полето под това за адрес и над валутата, с която искате да отворите игралния си портфейл.

Самата промо оферта е много изгодна – предоставя ви се шанс да участвате в томбола с общ нареден фонд 50 хиляди лева. Те ще бъдат раздадени в края на месец декември на случаен принцип. Тази и всички останали оферти отключвате чрез споменатия бонус код и затова е важно да го въведете. Най-хубавата част е, че за разлика от всички останали онлайн казина тук не се изисква да превъртате сумата на началния бонус. Тя ще бъде преведена в игралния ви профил до 48 часа след изтеглянето на томболата в YouTube канала на спортния влогър “Точно с Влади“.

Компанията, която стои зад Бет Маркет е позната от края на миналия век, когато пуска своите бинго зали в големите български градове. Впоследствие събира екип от експерти и решава да отвори казина, а сега предприема и важната стъпка по създаването на сайт за хазартни забавления. Амбицията на всички в Бет Маркет е да наложат своя бранд сред водещите в страната. Още от самото начало започват с кампании за бонуси и затова е важно да използвате вашия код навреме. Чрез него ще отключите всички налични и бъдещи промоционални оферти.

В специализирания портал Nostrabet пък можете да откриете задълбочен експертен анализ на Бет Маркет и останалите сайтове за спортни залози и онлайн казина. Посочени са плюсовете и минусите на всеки от тях. Изтъкнати са ценни съвети за цялостното ви преживяване. Наличието на безплатни кодове за бонус пък дава допълнителна стойност за всеки, който посещава редовно Nostrabet.

Специалистите в бранша съветват винаги да използвате налични кодове, защото това не ви коства нищо, но можете допълнително да получите облаги, освен на момента и в бъдеще. Някои представляват уникална поредица от букви и цифри, която веднъж използвана става невалидна. Други пък са отключени за определен период от време и могат да бъдат въвеждани от всички настоящи и бъдещи клиенти.

Тепърва Бет Маркет ще пусне много промо оферти за потребителите, за да докаже намерението си да бъде водещ сайт за залози у нас. И сега са налични персонални предложения за лоялните клиенти. Те са строго индивидуални и се дават на база личните предпочитания за игра. Така например любителите на бинго няма как да получат фрий бет в секцията за спортни залози, защото това не влиза в полето им с интереси. Не на последно място трябва да споменем, че от Бет Маркет съветват винаги да се играе разумно и с мярка. Сайтовете за залози са създадени за забавление и не бива да се фокусирате изцяло върху евентуални печалби, защото преди всичко става въпрос за късмет.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!