София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 4 °C Пловдив 4°C - мараня Варна 6 °C Варна 6°C - ясно небе Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

Промо код за BetMarket бонус - само от Nostrabet

През месец ноември 2022 година нов сайт за онлайн залози получи лиценз от НАП за легална дейност


През месец ноември 2022 година нов сайт за онлайн залози получи лиценз от НАП за легална дейност в България – Бет Маркет. Зад него стои силен екип от професионалисти, които са в хазартната индустрия от края на миналия век. Те стартират с верига бинго зали, а след време пускат и казина. Сега правят логичната стъпка към уеб сайт. Именно игралните портали са считани за бъдещето на хазартния сектор и дори в момента вече са много по-популярни от наземните си варианти.

Компанията иска бързо да се наложи като водеща у нас. За целта показва иновативност още с промоционалното си предложение за добре дошъл. Важно е при регистрацията си в сайта да използвате BetMarket бонус код, който е представен от специализирания сайт Nostrabet. Кодът е MAXBONUS и се въвежда в полето под това за адрес и над валутата, с която искате да отворите игралния си портфейл.

Самата промо оферта е много изгодна – предоставя ви се шанс да участвате в томбола с общ нареден фонд 50 хиляди лева. Те ще бъдат раздадени в края на месец декември на случаен принцип. Тази и всички останали оферти отключвате чрез споменатия бонус код и затова е важно да го въведете. Най-хубавата част е, че за разлика от всички останали онлайн казина тук не се изисква да превъртате сумата на началния бонус. Тя ще бъде преведена в игралния ви профил до 48 часа след изтеглянето на томболата в YouTube канала на спортния влогър “Точно с Влади“.

Компанията, която стои зад Бет Маркет е позната от края на миналия век, когато пуска своите бинго зали в големите български градове. Впоследствие събира екип от експерти и решава да отвори казина, а сега предприема и важната стъпка по създаването на сайт за хазартни забавления. Амбицията на всички в Бет Маркет е да наложат своя бранд сред водещите в страната. Още от самото начало започват с кампании за бонуси и затова е важно да използвате вашия код навреме. Чрез него ще отключите всички налични и бъдещи промоционални оферти.

В специализирания портал Nostrabet пък можете да откриете задълбочен експертен анализ на Бет Маркет и останалите сайтове за спортни залози и онлайн казина. Посочени са плюсовете и минусите на всеки от тях. Изтъкнати са ценни съвети за цялостното ви преживяване. Наличието на безплатни кодове за бонус пък дава допълнителна стойност за всеки, който посещава редовно Nostrabet.

Специалистите в бранша съветват винаги да използвате налични кодове, защото това не ви коства нищо, но можете допълнително да получите облаги, освен на момента и в бъдеще. Някои представляват уникална поредица от букви и цифри, която веднъж използвана става невалидна. Други пък са отключени за определен период от време и могат да бъдат въвеждани от всички настоящи и бъдещи клиенти.

Тепърва Бет Маркет ще пусне много промо оферти за потребителите, за да докаже намерението си да бъде водещ сайт за залози у нас. И сега са налични персонални предложения за лоялните клиенти. Те са строго индивидуални и се дават на база личните предпочитания за игра. Така например любителите на бинго няма как да получат фрий бет в секцията за спортни залози, защото това не влиза в полето им с интереси. Не на последно място трябва да споменем, че от Бет Маркет съветват винаги да се играе разумно и с мярка. Сайтовете за залози са създадени за забавление и не бива да се фокусирате изцяло върху евентуални печалби, защото преди всичко става въпрос за късмет.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!