София 1 °C София 1°C - лека мъгла Велико Търново -1 °C Велико Търново -1°C - мъгла Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - разкъсана облачност

Сашо Диков: Борисов е бил разпитван за къщата в Барселона, но не казват какво са го питали

"Премиерът обича да казва как го злепоставят с тази къща, той нямал нищо общо", припомни журналистът
пропускане
46 мПолитика 3918 Боян Марков

"Новината, която са разпространили Атанас Чобанов и Димитър Стоянов, че по линия на разследването на къщата в Барселона, която се свързва с пране на пари, разследването стига и до Бойко Борисов. Това разследване е засекретено по линия на каталунската прокуратура".

Това заяви в ефира на "Делници" водещият на "ЕвроДикоФ" Сашо Диков.

"Това е нещо принципно ново, така че чакаме", допълни още той.

"Бойко Борисов обича да казва как го злепоставят с тази къща, той нищо общо нямал. Бил е разпитан тук, обаче не казват какво са го питали", поясни журналистът.

"Той много удобно казва това, само че проблемът с това разследване не е къщата в Барселона. Тя е част от проблема. Основният проблем е милионите, които негови двама близки приятели са налели във фирмата на манекенката, за която се говори, че има дете от него, и на нейния баща. Това е проблемът с прането на пари, а не къщата", категоричен бе Диков.

"Тази къща има нещо общо с двореца на Путин, защото в един момент когато гръмна скандала, изведнъж един бизнесмен, който даде първото си интервю за "Евроком" - г-н Чаушев каза, че къщата е негова, платил си е парите - милион и нещо, два милиона евро", припомни журналистът.

"На моя въпрос: "Кой живее в къщата и при какви условия живее?", той повече дума не обели по тези теми, освен това, че къщата е негова", завърши Сашо Диков. 

 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!