София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Сайлънтбет с Efbet ревю - всичко най-ново!

Онлайн казината и букмейкърските сайтове задминаха по интерес наземните такива

1 годинаСпортни 19

Онлайн казината и букмейкърските сайтове задминаха по интерес наземните такива. С нарастващото търсене от клиентите към тях логично се увеличава и конкуренцията на пазара. През всичките тези години още от началото на Интернет гейминга в България водещ оператор остава Ефбет. Компанията несъмнено е най-разпознаваемият бранд сред спортните фенове, а и като цяло е в челото на всички останали подгрупи почитатели на хазартните забавления. В следващите редове ще разгледаме защо и какво ново беше добавено.

За да бъдеш дълго време на върха, се изисква непрестанно самоусъвършенстване. Ефбет измина дълъг път от създаването на проекта през вече далечната 2006 година. Именно затова е и добра идея да разгледате Efbet ревю, където може да бъде намерена детайлна информация за всичко свързано с българския гигант в развлекателната индустрия.

Сред последните новости е едно предложение, превърнало се в любимо на спортните фенове – 0 процента марж. Благодарение на тази оферта се премахва “предимството” на букмейкъра и коефициентите са по-високи от тези във всеки друг бетинг сайт. Достъпът до срещите с промо офертата е много лесен, директно от началната страница. Пълен списък може да бъде открит и в секцията със спортни събития.

Самите бонуси са издигнати в култ от онлайн букмейкъра. Началната промо оферта остава все така щедра и с по-големи стойности от същото предложение в повечето други сайтове. Всеки ден се дават персонални предложения за лоялни клиенти на база тяхната игрална активност и положителна страна при тях е, че изискват едва един път превъртане на сбора от депозита и промо сумата.

От скоро Ефбет започна чести кампании за бонуси без депозит. Това е още един комплимент от букмейкъра към неговите лоялни клиенти, паралелно с всички останали промоции. По-рано през годината пък се проведе кампанията Тръпка за злато, която раздаде награден фонд на стойност 5 милиона лева. Кампанията беше белязана от луксозно финално събитие със специален гост – хип хоп изпълнителят Криско.

Друга сравнително нова придобивка на сайта е обновеното мобилно приложение. Модерният ап е напълно безплатен и може да бъде изтеглен лесно от iStore AppStore, както и от самия сайт на efbet. Дизайнът отговаря напълно на цветовата гама на портала и това допълнително улеснява работата с него.

Една от големите причини брандът да е толкова години на върха в родната сцена са сериозните инвестиции в спорта. Името може да се види на фланелките на почти всеки отбор у нас, като дори елитната Първа лига се нарича efbet Лига. Серията партньорства продължава с волейбола, баскетбола и редица други дисциплини. Самите реклами са с участието на популярни лица от футболния хай лайф на България и други светски личности.

Вече години наред efbet прави сериозни инвестиции в това да притежава сигурен сайт, в който клиентите да бъдат напълно защитени. Всеки успешен бранд е длъжен да реинвестира в проекта си. Българският букмейкър води успешна политика и това личи от водещите позиции, които заема, макар нарастващата конкуренция. В казино секцията се добавят нови слотове и допълват богатата селекция, която се предлага. Спортните фенове отчитат повече пазари и селекции с всяка следваща година. Вече все повече хора се обръщат към алтернативните методи за разлика от класическите предвиждания на краен победител и брой голове. Изискванията на взискателните потребители са взети предвид. Не на последно място – от efbet апелират за разумна игра. Бетинг сайтовете са с цел забавление в свободното време, а не гонене на задължителна печалба. Депозитите трябва дс са от суми, които можете да си позволите да загубите.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!