София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 4 °C Пловдив 4°C - мараня Варна 6 °C Варна 6°C - ясно небе Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

Silentbet: 7 съвета за успешна игра на онлайн покер

В покера няма печеливша стратегия, а само работеща

5 месецаСпортни 618 Ивана Иванова

Покерът е една от най-необятните игри, които можем да играем. Никога няма да станем свидетели на най-доброто раздаване, поради простата причина, че тук правилата се определят единствено от картите, които държим. Всичко останало зависи от нас самите. И докато може да прочетете историята и да се запознаете с успехите на някои покер величия, трябва да знаете, че най-добрата стратегия и най-бързият път към успеха, идва единствено и само с практиката. В следващите редове ще разкажем някои от основните стъпки, с които да повишим своите възможности:

Успешните покер играчи никога не спират да подобряват своите умения. Най-добрият вариант е винаги да трупат още опит, да играят с повече различни играчи, а благодарение на интернет платформите ще открием, че необятният свят на тази игра може да ни даде всичко.

Ако искате да бъдете по-отдадени, трябва да имате добро място, за да се фокусирате в играта, както и да гледате какво наистина се случва. Без странични шумове, без музика, просто се фокусирате в играта. Колкото по-малко хора има около вас, толкова по-добре. Вниманието винаги трябва да е инвестирано в играта, ако искате да познаете следващия блъф, а ако сте в интернет пространството, спокойно може да следите всеки следващ ход.

Никога не се хвърляйте на големите печалби, повечето онлайн казина разполагат с възможно най-скромните маси, където играете за забавление, но имате някаква тръпка от самото залагане. В платформата на Silentbet ще открием много съвети за онлайн покер, както и някои от най-добрите онлайн казина, които разполагат с лиценз за България. Това обаче не е единствената причина да започнете с дребни залози. Ако стартирате сред по-опитните играчи, веднага ще се откажете, защото там плуват и големите акули. Друг важен съвет е винаги да определяте сумата, която ще използвате, приемете, че няма да печелите винаги и се наслаждавайте. По-сериозните печалби ще дойдат, когато играем хладнокръвно.

Макар и да може да играете на няколко маси едновременно, не се изкушавайте, поне на първо време. Спокойно може да забравите, че идва вашия ред и ако се захласнете по една игра, да пропуснете шансовете на другите. Изберете само толкова, колкото може да следите наистина. Не е престъпление да играете в началото само на една, с времето ще свикнете да бъдете доста по-еластичен.

Онлайн игрите със сигурност не ни позволяват да следим реакциите на играчите, точно тази преграда предпазва хората, които не могат да блъфират. От друга страна има тенденция, в която новите играчи винаги ще са готови да използват all-in опцията. Същата обаче не се практикува толкова от опитните играчи, следователно имате един добър съвет какво да не правите, когато започнете да играете. Всяка игра идва с рискове, но отново напомняме, че отговорните играчи със сигурност могат да постигнат много.

В покера няма печеливша стратегия, а само работеща. Добрият играч трябва да знае кога и как да предложи дадена стратегия и изобщо да помисли дали да я следва сляпо или не.