София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Съществува ли betway бонус код за офертите в сайта?

През 2022 г. семейството на букмейкърите с лиценз за България се увеличи сериозно, а едно от големите попадения бе влизането на Betway

1 годинаРазвлечение 34

През 2022 г. семейството на букмейкърите с лиценз за България се увеличи сериозно, а едно от големите попадения бе влизането на Betway. Британският бетинг гигант има над 15-годишна история и милиони абонати по целия свят. У нас компанията предлага цялото си портфолио, в което са включени спорт, казино, електронни и виртуални дисциплини. Ако търсите интересни промоции, можете да се възползвате от betway бонус код от Бетенеми, който отключва различни предложения. Става дума за поредица от букви, цифри или друг тип знаци, които придружават някои оферти. При въвеждането им в специални полета за тази цел, потребителите получават дадени привилегии.

Иначе сайтът е с лесно за управление меню и бързо ще се ориентирате към това, което търсите. Регистрацията става бързо като за нея се искат стандартните данни за този сектор. Има голям брой разплащателни методи и денонощен екип за обслужване на клиенти. Въпросният бонус код се активира в няколко стъпки, най-важната от които е да си създадете акаунт. В този процес трябва да попълните всички полета с личните си данни. Сред тях ще видите поле "Код за регистрация", където може да въведете вашия шифър, ако разполагате с такъв. Когато сте готови с въвеждането на цялата информация е време да натиснете бутон "Регистрация". После на имейл адреса ви ще бъде изпратено писмо с потвърждение за отваряне на акаунта ви в betway, а след като се впишете в профила си, можете да правите депозит и да активирате бонус без да е необходимо използване на специален промо код.

Брандът предлага няколко варианта на промоции, които ще намерите в раздела, носещ това име в главното меню. Добре е да се запознаете с правилата и условията за реализирането им предварително. Ако пък сте в търсене на бонус без нужда от депозит, също е добре да разгледате въпросната страница. Компанията е направила всичко възможно, за да се хареса на своите клиенти, като им предложи някои от предпочитаните опции в бранша.

Една от офертите е с името betway boost като в нея ще намерите събития с повишени коефициенти. Става дума за специално подбран списък с потвърдени състезателни събития и ставки, които са внимателно селектирани и подобрени от компанията, за да направят следващия ви залог още по-интересен. От бранда напомнят, че списъкът с двубои, попадащи в тази категория, ще се актуализира постоянно. Така например можете да изберете да играете на даден футболист да вкара два и повече гола, на баскетболист да постигне "дабъл-дабъл" или на тенисист, който в този мач да направи голям брой асове.

Тук има и BetYourWay, където можете да създавате свои собствени персонализирани залози за избрани големи футболни мачове с Bet Builder. Можете да комбинирате до 10 селекции в един уникален фиш или да изберете предварително изграден залог от списъка с "Популярни залози", който е на разположение. Важно уточнение е, че тази опция е на разположение само за избрани футболни мачове и важи преди старта на срещата. Bet Builder може да бъде направен само като единичен залог и не може да се комбинира с други изходи за образуване на комбиниран залог.

Друга опция, която британският букмейкър предлага, носи името "Споделяне на залог (Share-a-Bet)". Тя ви позволява да споделяте залозите си със своите приятели.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.