Начало Новини Предавания На живо

Степан Хиндлиян: Още утре "Левски" може да се окаже с нов собственик

Председателят на Националния клуб на привържениците на "Левски" коментира бъдещето на клуба

Степан Хиндлиян: Още утре "Левски" може да се окаже с нов собственик

Председателят на Националния клуб на привържениците на "Левски" коментира бъдещето на клуба

4 месецаСпортни 114 Георги Камарашев


Степан Хиндлиян, председател на Националния клуб на привърженици на "Левски" коментира тази сутрин вчерашната среща между феновете на синия клуб и премиера Борисов.

"Не само срещата вчера не беше лека, не е лека и ситуацията, в която се намира Левски в момента. В момента ставаме свидетели на една голяма игра на нерви. Във всеки един момент нещата могат да вземат различен развой. Както от утре "Левски" може да се окаже с нов собственик от типа Бащица, така може и г-н Васил Божков и фирмите около него да продължат да финансират клуба", обясни Хиндлиян.

"В последната седмица привържениците на "Левски" в ситуацията, в която се намирахме, изглеждахме консолидирани и монолитни. Вчера след срещата обаче стана ясно, че всъщност не е точно така. Имам предвид следното нещо. Представителят на една от групите "Ултрас Левски" заяви в МС, че "Левски" е заложник на политически и икономически интереси. Това е нещо, което говорим в последните 5 години. В същото време, той каза, че твърдо застава зад собственика. В такъв случай не влизаме ли в тази матрица? Ние говорим, че заставаме зад "Левски". "Левски" е голямата идея, "Левски" е целта", подчерта председателят на Националния клуб на феновете.

По думите му изпълнителният директор на клуба Павел Колев е заявил, че "Левски" е стабилен и функционира нормално.