София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Уинбет с нова визия - какво друго се промени

Българската компания Уинбет започна с локални игрални зали, но вече е топ избор за хазартни забавления и в интернет

1 годинаСпортни 9

Конкуренцията сред сайтовете за онлайн залози е много голяма и водещите букмейкъри трябва да бъдат постоянно актуални. Българската компания Уинбет започна с локални игрални зали, но вече е топ избор за хазартни забавления и в интернет. Преди няколко месеца смени изцяло визията на своя сайт, добави ново мобилно приложение и още редица иновативни предложения за клиентите си. В следващите редове ще разгледаме кои новости станаха любими на ирачите и кои не постигнаха желаните резултати.

Нека започнем с нещо, което всички потребители на сайта търсят – бонусите. От компанията промениха изцяло политиката си и излязоха с нови промо оферти. Всеки месец Уинбет предоставя възможност за участие в огромна томбола, в която паричните награди винаги са много щедри. Най-често се теглят 50 щастливци, чиито печалби директно се депозират в игралните им сметки. Също така през седмицата има викторина за по-малки суми. Всеки клиент на българския букмейкърски портал получава талони на база игралната си активност в него. Колкото повече от тях имате, толкова по-голям е шансът ви да бъдете изтеглени. Ако името ви е сред печелившите, останалите талони няма да се считат за участници в жребия, защото всеки има право само на една награда. Това понякога изиграва лоша шега на хората с най-много от тях. Бонусите се теглят във възходящ ред и така има голям шанс клиентът с най-много талони да бъде изтеглен за по-малка парична награда.

Друга промо оферта пък се активира на дневна база. Тя представлява колело на късмета. Всеки ден любителите на този тип забавления имат право по веднъж да изпробват късмета си безплатно в Уинбет. Най-често наградите са бонуси при следващ депозит. Преминаваме към обновеното приложение. То предлага всички нужни удобства за клиентите, които обичат да правят спортни залози на живо. Апликацията е много бърза. Чрез нея можете да поставите залога си със само няколко натискания върху екрана на смартфона. Именно скоростта е най-важна при подобен тип игра. Само за броени секунди ситуацията на терена може да се промени на 180 градуса и затова е много важно да няма технически забавяния и лаг. Понякога това се случва със сайта на Уинбет и затова брандът създаде мобилното приложение.

Любителите на слотовете няма как да са пропуснали добавянето на стотици нови ротативки. Вече компанията си партнира с над 10 чуждестранни провайдъра. Някои от тях дебютират на българския пазар или към момента не се предлагат при конкурентните бетинг сайтове. Отлична новина е възможността за пробен режим. Чрез демо версиите им не рискувате своя баланс преди да сте разучили добре какво предлагат новите слотове. От Уинбет се стараят да обновяват богата си колекция и с нови заглавия на вече познатите и любими доставчици като EGT, например.

Почитателите на различните видове спорт също отбелязват положителните черти на обновения портал. Вече са налични интересни функции  - една от тях е бет билдър. При него комбинирате различни селекции от даден мач и така събирате много по-голям коефициент. Сякаш сте направили права колонка (множествен залог), но без да се разхвърляте по няколко различни срещи. Подобрена е и услугата кеш аут, която вече по-динамично отразява случващото се в мачовете. Бяха добавени много нови пазари и възможност за селекции.

Всичко изброено е само малка част от новостите в Уинбет. Клиентите оцениха почти всички високо и онлайн букмейкърът продължава да е сред топ изборите за хазартни забавления в България. Предстои да разберем дали ще се задържи на върха.