София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Вече може да давате своите прогнози за събития от света на развлеченията

Новите залози са подходящи за хората, които не са особени спортни запалянковци

4 годиниЛюбопитно 24 Боряна Райчева

Телевизията винаги е предлагала своите развлечения под формата на риалити формати. Колко често сте попадали на истински забавления под формата на такива и други забавни формати, където известни и неизвестни хора се борят за голяма награда? Най-вероятно доста честно и след няколко епизода вече може да отбележите вашите фаворити. Обикновено тези предавания се радват на висок зрителски интерес и дават много и най-различни поводи за размисъл.

Сред разнообразните задачи и изпитания, през които минават играчите, зрителите могат да избират кой да продължи напред и кой да отпадне. В този ред на мисли именно този елемент създава така наречения риалити формат. Според пийпъл метричните данни всяка зима зрителите наблюдават талантливи хора, които могат да свирят, пеят, изпълняват сложни номера или търсят възможност за изява пред малкия екран.

Обикновено тези предавания са обект на интерес и от букмейкърите. В сайта на bwin ще откриете секция "Развлечения", където присъстват някои от най-приятните възможности за поставяне на залог. Сред възможностите за залози ще откриете интересни формати като Евровизия, Dancing Stars, Lets Dance и дори музикалната награда "Биргит Нилсон" - приз за най-добро представяне в оперното изкуство. Една от любопитните възможности за залог е "Спортист на годината" на BBC, където може да заложите на някой от потенциалните атлети, които медията ще награди тази година. Букмейкърът вече е отворил и залози за потенциалните носители за наградата "Оскар", които ще се връчат следващата година.

Самата секция се разширява постоянно и винаги има достатъчно предавания, които най-вероятно гледате. Новите залози са подходящи за хората, които не са особени спортни запалянковци, но пък следят с интерес любимите си предавания. Така е сигурно, че не само играчите в риалити форматите могат да печелят, но и техните фенове. И не трябва да забравяме, че възможностите не се ограничават само до родния ефир, но и до предавания в целия свят. Поставянето на залог не се отличава с нищо от традиционните спортни залози. Изискванията също не са особено сложни изисква се само Bwin регистрация и след това имате възможност да участвате във всички видове залагания.

Всеки участник в тези формати има свой коефициент и обикновено разбираме дали сме спечелили след края на формата или определения от него кръг. Например в момента може да се опитате да познаете победителя в датската Евровизия, а може би след това ще се насочи вниманието към следващата страна, която все още не е излъчила своя претендент за титлата. След това, както се досещате, вниманието ще бъде насочено към същинската част на формата, където ще ни очакват нови претенденти за голямата награда. Нека не забравяме, че залозите никога не са обвързани само със спорт, те винаги се стремят да предложат максимално забавление в абсолютно всяка възможност.