София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 10 °C Велико Търново 10°C - разкъсана облачност Пловдив 13 °C Пловдив 13°C - ясно небе Варна 10 °C Варна 10°C - ясно небе Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

За какво да внимаваме при откриване на нов акаунт в Betway?

Betway е сред чуждестранните компании, които получиха лиценз през 2022 г. за българския букмейкърски пазар

1 мСпортни 608

Betway  е сред чуждестранните компании, които получиха лиценз през 2022 г. за българския букмейкърски пазар. Това е добра новина за хората, които имат опит с прогнозите за мачове , тъй като портфолиото на британския бранд е доста богато. Той е създаден през 2006 г. и има сериозен опит на международната сцена. Ако се чудите как да създадете нов акаунт в Betway, бързаме да ви успокоим, че това става лесно и за кратко време. Страницата е достъпна на български език и има удобно за управление и ориентиране меню, така че не би трябвало да срещнете проблеми с регистрацията ви там.

 

Тя става в няколко стъпки, като трябва да знаете, че понастоящем възможността за нов акаунт се предлага единствено на български граждани. Горе вдясно на екрана ще видите бутон, носещ името "регистрация", а след като го натиснете ще ви се отворят полета, в които да въведете данни за вас. Първите неща, които трябва да посочите са име и фамилия, като важно уточнение не само за тези прозорчета, а и за всички при създаването на акаунт, е, че трябва да пишете на латиница. Следват поленца, в които да въведете вашите имейл, телефон, държава, ЕГН, дата на раждане, предпочитана валута, адрес по лична карта, град, пощенски код, както и какво е вашето предпочитание - спорт или казино. След това има поленце за код за регистрация, който не е задължителен и се попълва само ако имате такъв. После трябва да въведете юзър нейм и парола. За името ви няма изисквания, но pass-ът трябва да включва специални символи и да не съдържа потребителско име. Накрая има три отметки - "Аз съм на поне 18 години и на законна възраст за хазарт", "Потвърждавам, че съм прочел и приемам Общите условия, Отговорен хазарт и Политиката за поверителност" и "Бих искал да получавам персонализирани оферти, бонуси и награди от Betway. Моля, обърнете внимание: Можете да се отпишете от получаването на тези оферти по всяко време". Там вие решавате къде да дадете "тик"-че, но ако не сте пълнолетен, няма да можете да си създадете акаунт.

 

След като въведете всичко и натиснете зеленото бутонче най-долу, ще получите имейл с линк за активация. Ако не го виждате в пощата си веднага, изчакайте малко или проверете в папка Спам, тъй като понякога пощите третират като такива съобщенията от хазартни оператори. След натискане върху линка, ще сте притежател на акаунт в Бетуей. Така ще можете да депозирате пари и да залагате, но няма да можете да теглите. Това би било възможно едва след преминаването на процеса по верификация. Той изисква от потребителите изпращане на сканирани или снимани документи – лична карта, паспорт, шофьорска книжка или банкова трансакция. Задължително внимавайте за това дали пращате ясни и добре направени фотоси, тъй като трябва да се разчитат буквите и цифрите на документа, снимката на лицето ви да не е размазана и да се виждат контурите. След изпращане на документите, трябва да изчакате за одобрението им, като компанията ще ви уведоми когато сте верифициран. След завършването на този процес вече можете да теглите печалбите си чрез някой от предлаганите разплащателни методи.

 

Регистрацията се прави по абсолютно идентичен начин от компютъра, лаптопа, таблета и мобилното ви устройство, така че можете да я извършите от вяско от тях. Имайте предвид обаче, че този букмейкър, както и всеки друг онлайн сайт за залози, не позволява наличието на повече от една сметка за играч. Също така нямате право да влизате от две устройства едновременно.

 

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!