София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Защо да ползваме приложението на Efbet за залози на живо

Българският букмейкър Ефбет е сред най-утвърдените на пазара у нас

1 годинаСпортни 21

Любителите на спортните прогнози могат да бъдат по-доволни отвсякога. В момента се предлагат най-различни видове игра. За по-големите мачове възможностите започват от класическите победител, брой голове, ъглови удари, картони и така до най-екзотичните възможни пазари. Много хора предпочитат играта на живо пред това да гадаят как ще подходят двата отбора преди първия съдийски сигнал на срещата.

Българският букмейкър Ефбет е сред най-утвърдените на пазара у нас. Той разполага с огромно разнообразие от селекции както преди, така и по време на мачовете. При живата игра в помощ влиза приложението на Efbet, чрез което всеки има възможност само за няколко секунди да постави нужния залог. Този тип игра предразполага дебнене и следене за промяна в събитието или коефициентите във всеки един миг. Апликацията работи плавно, като чрез светкавичната си скорост е предпочитан начин за игра в сравнение с бетинг сайта. Самата тя беше обновена и модернизирана. От букмейкърската компания инвестират огромни ресурси за поддръжката й. Освен, че я обновяват редовно заради открити бъгове и превенция от такива, се добавят нови полезни функции.

Вече се предлагат над 20 хиляди спортни събития на живо. Коефициентите са една идея по-високи от тези при основните конкуренти на българския пазар. Както вече споменахме, разнообразието от маркети и възможности за залагане също е голямо. Самото изтегляне и инсталиране на приложението пък става бързо и лесно. Нужно е да отворите сайта на Ефбет и да кликнете върху банера за мобилни апликации. От появилата се нова страница можете да откриете подробна информация и инструкции. Поддържаните устройства са за операционни системи IOS и Андроид. Инсталацията е автоматична след натискане на бутона „инсталирай“.

Една от страхотните функции за любителите на живата игра е безплатният стрийм на спортни събития. Чрез него можете да наблюдавате как се справят двата отбора и да прецените на база видяното каква точно ще е вашата прогноза. Услугата е безвъзмездна и е налична за по-големите първенства. Единственото изискване е да имате положителен баланс в игралната си сметка. Чрез поточното предаване на картина от мачовете е много лесно да се правят лайв залози. Картината разделя телефона ви на две, като в горната част върви мачът, а отдолу са изложени различните селекции.

Букмейкърските приложения стават все по-актуални в световен мащаб. Много любителите на слотовете и казино забавлението също ги ползват, но апликациите при спортовете са дори по-полезни от тях. Вече не е нужно да влизате в някой браузър, след това да пишете името на сайта и да трябва да губите още време във въвеждане на потребителско име и парола. Напротив – директно натискате иконата на апа, която се намира на удобно място в началния ви екран. След секунда сте в Ефбет и вече избирате какво да играете.

Каква е тенденцията? В световен мащаб все повече сериозни играчи преминават към приложенията за следене и залози на събития на живо. У нас също вече мнозина оцениха удобството и бързината на апликациите, но все още като брой не са чак толкова много. След последните обновения и все по-силните рекламни кампании обаче се очаква ръст. За финал можем да заключим, че аповете са „играта на бъдещето“ и това се доказва постоянно. Също така не бива да забравяме, че дали ще е през компютър, телефон или таблет – хазартните забавления и игри крият риск и затова трябва да сме много внимателни. Бетинг сайтовете са средство за приятно прекарване на свободното време, а не банкомат.