София 8 °C София 8°C - облачно Велико Търново 6 °C Велико Търново 6°C - лека мъгла Пловдив 11 °C Пловдив 11°C - мараня Варна 9 °C Варна 9°C - облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - облачно

Защо потребителите предпочитат мобилните приложения пред стандартните сайтове?

Мобилните приложения на букмейкърите са създадени, за да ни позволят да се насладим на спортния свят

5 месецаЛюбопитно 549 Ивана Иванова

Традициите не са това, откакто мобилната технология ни позволи да правим абсолютно всичко. Не беше необходимо много време, да забележим и създаването на нов профил на потребителя. Хазартната индустрия е и един от най-големите инвеститори и всяка година милиони отиват за подобряването и въвеждането на нови функции, като голяма част от тях са насочени именно за света на мобилните устройства. Букмейкърите, заедно с прилежащите онлайн казина, станаха все по-лесни и удобни за боравене. Без значение от избора ни на устройство, винаги откриваме необходимата информация, спортните прогнози, разнообразните залози.

Дори възможността за регистрация и контрол на сметката, станаха особено семпли и дори елементарни за потребителя. Има само един проблем, често достъпът до тях изискваше нуждата от компютър и интернет. Благодарение на мобилните телефони, този проблем вече не съществува. Няма мобилно устройство, което да не може да оперира с мобилните приложения на различните букмейкъри. Всеки оператор поддържа дори стари устройства, за да не лиши абсолютно никой от възможността да бъде част от това забавление. Според изследванията, около 10 процента от всички мобилни телефони в света, макар и според нас да са повече, разполага с мобилно приложение от букмейкър. Това трябва да бъдат около 2.3 милиона души. Отново напомняме, изчисленията са много приблизителни. Какви са положителните страни и защо все повече хора решават да се възползват от тази идея? Отговорът не е много труден.

Мобилните приложения ни позволяват винаги да имаме достъп, както до любимите игри, така и до по-специалните дербита. Макар и мнозина да не признават, букмейкърите се превърнаха в един от най-точните източници за спорт. Всеки потребител вече може да се възползва от по-специалните и големи шансове за победа, като не трябва да забравяме, че можем да персонализираме приложението, за да ни показва само спорта, който искаме да гледаме. Ако разгледаме малко по-специално ревюто на буин тук - https://nostrabet.com/bwin/ веднага ще открием, че операторът предлага абсолютно същите условия, които ще открием и в другата платформа. Дори бонус системите са налични, така че никой няма да бъде ощетен. Инвестираното време в създаването на такова приложение се случва с много голямо внимание към детайлите - всичко е добре подредено, бързо, лесно и удобно.

След като изброяваме положителните страни, нека видим кои са отрицателните. Такива има, няма как всичко да бъде съвършено, но трябва да разберем следното, благодарение на онлайн платформите, спокойно ще открием, че всичко зависи от нашето мобилно устройство. Всяко едно приложение се обвързва със силата на батерията ни, а ако не сте почитател на постоянното обновяване, най-вероятно няма да бъдете чак толкова очаровани. Мнозина вече не броят мястото, което заемат приложенията, но това също може да е фактор за някои почитатели. Ако изброеното не ви допада, спокойно ще откриете, че повечето оператори разполагат и с мобилна версия, която би премахнала тези недостатъци, както и плюсовете. Единствената разлика е, че ще имаме същата бързина, но с някои ограничения. Мобилните приложения на букмейкърите са създадени, за да ни позволят да се насладим на спортния свят и игрите на риска, без никакви усилия. И както виждаме, това условие е изпълнено максимално точно.