Гледай
на живо

10 години след двойното убийство пред дискотека „Соло“ и наказан няма

Бащата на един от убитите призовава Румен Радев и Бойко Борисов

10 години след двойното убийство пред дискотека „Соло“ и наказан няма На днешния ден точно преди 10 години пред софийската дискотека „Соло“ загинаха двама мла... thumbnail text

На днешния ден точно преди 10 години пред софийската дискотека „Соло“ загинаха двама младежи , които бяха намушкани с нож след спречкване. Това са Кирил Въжаров и неговият приятел Васил Александров.
Някоко дни по-късно за престъплението е арестуван Иван Тодоров. Той е правил опит да се укрие, но е разпознат от същия шофьор, при когото се вози секунди преди убийството. По време на делото подсъдимият мълчи. След много съдебни заседания, в които като доказателства се предствят окървавените дрехи на убитите и се вадят записи от охранителните камери, Тодоров е признат за невинен. Според съдията по делото няма достатъчно доказателства, за да се докаже, че подсъдимият е виновен.

Според бащата на убития Илиян Тодоров се укрива с помощта на баща си, който има възможности. Той призовава премиерът Бойко Борисов и президентът Румен Радев да се опитат да направят нещо, за да успеят да докарат осъдения от съда убиец на сина му и на Кирил Въжаров, да понесе наказанието си.