A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property 'image' of non-object

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 144

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property 'sef' of non-object

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 149

39 българи са се обадили в посолството в Индонезия | eurocom.bg
Гледай
на живо

39 българи са се обадили в посолството в Индонезия

Няма пострадали наши сънародници на остров Бали

39 българи са се обадили в посолството в Индонезия 39 българи са се обадили в кризисния щаб в българското посолство в Индонезия, за да съобщят местонах... thumbnail text

39 българи са се обадили в кризисния щаб в българското посолство в Индонезия, за да съобщят местонахождението си на остров Бали във връзка с необходимостта от евакуация заради изригването на вулкана Агунг.

Всички, обадили се в посолството, са в безопасност в хотелите, които са отседнали, увериха от българското министерство на външните работи.

На острова започна евакуация както на местните жители, така и на туристите.

Международното летище остава затворено в следващите 24 часа и желаещите да напуснат Бали се пренасочват към летището в Сурбая.

Българското посолство следи ситуацията на о. Бали и е в постоянен контакт с българите, за които има информация, че пребивават понастоящем в района. Кризисният щаб към мисията е на разположение на българските граждани денонощно. В случай на нужда от съдействие или необходимост от актуална информация за обстановката на о. Бали те могат да се свържат с мисията ни в Индонезия.