София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

50% по – ниски цени на билетите в Младежкия театър „Николай Бинев“

Съвместна инициатива с Център за градска мобилност

6 годиниОбщество 55 Боряна Райчева

Младежкият театър "Николай Бинев" в София и Центърът за градска мобилност стартират съвместна инициатива "Спирка Младежки театър".

Кампанията  дава възможност на всички пътници, притежаващи редовни карти за градски транспорт за срок от 3, 5 и 12 месеца, както и на пътуващите с пенсионерски, ученически и студентски карти, да ползват 50% отстъпка от цената на билетите за всички представления от репертоара на театъра.

За да могат да използват намалението хората трябва да си вземат специален талон от пунктовете за продажба на превозни документи. Чрез този талон на касата на театъра  се удостоверява, че картата е в срок, за да се получи намалението за театралния билет. Намалението важи за всички постановки от репертоара на театъра (без гостуващи) до края на годината.

Целта на инициативата е ходенето на театър да стане по достъпно за всички почитатели на това изкуство.

Началото на кампанията "Спирка Младежки театър" ще бъде поставено утре, 8 май, от 10.30 до 11.15 часа на спирката на трамваи номера 20 и 22 - срещу Младежки театър.

Там актьори от театъра ще раздават на пътниците флаери, информиращи за същността на кампанията, както и автографи.