София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Катастрофа на АМ “Струма”

Пострадали са двама гръцки граждани

4 годиниИнциденти 8 Боряна Райчева

Двама гръцки граждани са пострадали при катастрофа, случила се по-рано днес, на автомагистрала “Струма”, съобщават от пътна полиция. Колата, която била наета от чужденците, излетяла от пътното платно в района на с. Мурсалево. 
 
На място на инцидента незабавно е пристигнал лекарски екип, който е прегледал потърпевшите, които се били с леки наранявания, като им е предложено да бъдат откарани в най-близкото лечебно заведение за по-щателни изследвания, но те са отказали.
 
Сигналът за катастрофата е подаден в 8:25 часа тази сутрин. Съобщава се, че движението в лентата за Дупница и София не е ограничено, тъй като колата е извън платното за движение.
 
Установено е, че шофьорът на автомобила е 53-годишен гръцки гражданин, като с него е пътувал още един мъж- негов сънародник. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача е била отрицателна, допълват от пътна полиция.