Гледай
на живо

А1 избра APRA Porter Novelli за своя комуникационна агенция

Двете компании ще работят заедно по всички проекти

А1 избра APRA Porter Novelli за своя комуникационна агенция

А1 избра APRA Porter Novelli за своя комуникационна агенция. Двете компании ще работят заедно по всички проекти, свързани с външните и вътрешните комуникации на телекома. APRA Porter Novelli ще подкрепя усилията на А1 да комуникира успешно с всички свои публики за изграждане на позитивен имидж, промотиране на продуктовото портфолио на компанията, позициониране на А1 като един от най-големите работодатели и водеща компания по отношение на корпоративната социална отговорност.

„За нас това партньорство е много важно, защото като един от най-големите играчи в телеком индустрията, ние комуникираме своите послания към огромна аудитория – от крайни клиенти, през институции, до големи бизнеси, които ползват сложни интегрирани решения. Използваме най-различни канали и представяме все по-широк кръг от теми за комуникация, свързани с нашите продукти и услуги, CSR инициативи, спонсорства, вътрешни кампании и специални събития. Вярвам, че APRA Porter Novelli ще подкрепи стратегията ни да играем важна роля в дигиталната ера и да правим живота на хората по-добър”, заяви Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации” в А1.

„Eкипът ни има огромен опит в работата с различни телекомуникационни компании през последните 20 години и вярваме, че именно това ни помогна да спечелим доверието на А1”, заяви управителят на APRA Porter Novelli Томислав Цолов.

APRA Porter Novelli е основана през 1994 г. През 2012 г. агенцията открива първите си офиси зад граница, а през 2015 г. обединява всичките си филиали в APRA Porter Novelli Balkans Communication Group, която включва България, Сърбия, Македония, Албания, Косово, Босна и Херцеговина, Черна гора.