София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

A1 с награда за европейската шампионка Радослава Мавродиева

А1 е официален телеком на Българската федерация по лека атлетика

5 годиниОбщество 7 Боряна Райчева

А1 награди европейската шампионка по тласкане на гюле Радослава Мавродиева, която триумфира на 3-ти март на шампионата в Глазгоу. Една от най-добрите ни лекоатлетки, както и треньорът ѝ – Валентина Желязкова, получиха последен модел смартфон за постигнатия успех.

„Радвам се, че имам повод да наградя от името на А1 Радослава Мавродиева, която ни направи щастливи навръх 3-ти март със своята титла от Европейското в Глазгоу. Радослава е пример за това как усилията се възнаграждават и изминатият път си струва. А пътят на Радослава е като в приказките – 3-та през 2015-а, втора през 2017-а, а сега – на върха”, сподели Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации” в А1.

А1 е официален телеком на Българската федерация по лека атлетика (БФЛА) за шеста поредна година. Телекомът заедно с БФЛА реализират и инициативата „А1 атлетика за младежи”. През годините в нея са се включили десетки хиляди деца и младежи, които участват в лагери и състезания в няколко града в цялата страна.

А1 работи за популяризирането на леката атлетика и с каналите MAX Sport, които излъчват на живо стартовете от Диамантената лига. В ефира на спортните канали феновете могат да се следят изявите на някои от най-добрите ни лекоатлети в комерсиалния турнир.