Гледай
на живо

Ален Делон: "Обичам само теб"

83-годишният актьор с нова песен

Ален Делон: "Обичам само теб" "Обичам само теб" изпя на 83 години секссимволът  Ален Делон. Това е името на новата му песен, ... thumbnail text
"Обичам само теб" изпя на 83 години секссимволът  Ален Делон. Това е името на новата му песен, която той записа преди дни. 
 
Текстът е написан от французойката Джулия Пари, а музиката – от канадеца Рик Алисън. Парчето е записано в „Студио Сен Жермен“ в Париж. В клипа Делон е в студиото, в процеса на запис на композицията. 
 
 
Френският актьор, режисьор и сценарист Ален Делон получи световна слава с филмите си „Роко е неговите братя“ /1960 г.“, „Самурай“ /1967 г./, „Двама в града“ /1973 г./ и много други. 
 
През годините той си партнира с най-големите имена на своята епоха Жан Габен, Жан-Пол Белмондо, Роми Шнайдер, Чарлз Бронсън и др. Ален Делон е носител на „Сезар“ и почетната награда на Международния кинофестивал в Берлин.
 
Освен всички отличия до този момент, в края на май тази година той получи и почетната награда на Канския кинофестивал „Златна палма“ за цялостно творчество.