София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Ангел Джамбазки гласува машинно

Упражни правото си на глас в секция 62 в столичното СУ "Филип Станиславов

5 годиниИзбори 2019 6 Боряна Райчева

Водачът на листата на ВМРО за евроизборите Ангел Джамбазки упражни правото си на глас в 66 СУ „Филип Станиславов“ в столичния квартал „Овча купел“. Той гласува машинно.

Да гласува машинно избра водачът на листата на ВМРО и кандидат за евродепутат Ангел Джамбазки. "Технологиите се развиват много бързо и исках да проверя как става с машини. Видяхте, че е много бързо и лесно".

Джамбазки упражни правото си на глас в секция 62 в столичното СУ "Филип Станиславов". "Моят избор винаги е бил родолюбието, патриотизмът, националната отговорност. Гласувах за силна България в Европа на отечествата", заяви той.

Кандидатът за евродепутат отбеляза, че според него за момента няма много гласоподаватели по изборните секции. Той изтъкна, че за него това е "притеснително" и призова всички българи, които се интересуват от "бъдещето на отечеството ни" да отидат до урните.

"Днес хората са работодатели и началници и трябва да дават задача на тези, които избират", завърши той.