София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Ани Сарандева: Ще се боря с комерсиализма в музиката!

Колко е трудно да постигнеш мечтите си?

7 годиниРазвлечение 15 Боряна Райчева

Казват, че човек може да постигне всичко, стига да повярва в него. Не са малко примерите на все повече млади хора, повярвали в себе си, повярвали и в мечтите си… и превърнали ги в реалност. Днес ще Ви срещна с една млада и талантлива певица, известна вече на българската публика. Тя е Ани Сарандева. Родена в Добрич, Ани тръгва по пътеката на мечтите и успява. Талантът и упоритостта й я качват на редица сцени от родни и международни конкурси. Едно от най-забележителни й участия тази година е в последното издание на „Бургас и морето“, където талантливата певица представя своята авторска песен „Вината в мен“. А дали открива себе си в текста?

За своите крехки години Ани не отрича, че когато един млад изпълнител започва да прави песни, които да оставят следа, трудностите идват отвсякъде.

Колкото и да е трудно обаче Ани не се спира и е категорична, че ще се бори с комерсиализма в бранша и макар да цели в песните й да присъстват онези, според някои, отдавна забравени и потулени човешки ценности, тя залага и на новаторство.

Такава е тя… Ани Сарандева… талантлива, родена за сцена и дарена с ангелски глас.