София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

АНТИХОРА, СЪР...

АКО ИСКАМЕ ДА СПАСИМ ПЛАНЕТАТА, ТРЯБВА ЛИ ДА УНИЩОЖИМ ЧОВЕЧЕСТВОТО?

8 годиниОбщество 3 Боряна Райчева

Мнозинството нормални хора в света, в това число и американците, са в пълно неведение за наличието на една... как да го кажа... тъмна философия. Тя се разпространява като пожар сред световния “елит”. Замества религиозните догми, без значение - на коя религия. Тази философия е като мания - аксиоматична вяра, че човечеството е нещо като тумор, рак на тялото на планетата. И ако искаме да спасим планетата, трябва да ликвидираме, да унищожим този рак: човечеството. Като говорят за това в трето лице, и като за нещо, което няма нищо общо с тях, у човек възниква впечатлението, че или тези хора не са човеци, или са човеци-ренегати, намразили всичко човешко. И в двата случая въпроса: кой е раковия тумор, започва да получава своя естествен отговор. Само, че, по друг, всъщност, обратния адрес.

Да, знам, “теория на конспирацията”, параноята от “световния заговор”, ехидни хихикания, снобски забележки на тези, които искат да бъдат възприемани ако не като част от този елит, то поне като верноподанически прислужващ персонал на този елит.

Добре, по стар навик: казвам - показвам - доказвам.

Да видим, дали това твърдение там има доказателство. Всъщност, да видим, дали няма много доказателства: повече от 10, повече от 20 даже..., ако имате търпение.

Да видим цитати от същия този елит, касаещи красивия термин “регулация на раждаемостта”.

1) Резюме от политиката на Подразделението на ООН по въпросите за населението на Земята, март 2009 г.:

«...за да се предприеме с цел съкращаване на раждаемостта в неразвитите страни?»

Дотук нищо страшно, нищо неприлично, нали? Звучи си даже почти закономерно, и здравомислещо. Продължаваме:

2) Бил Гейтс, основател на «Майкрософт»

«В света сега има 6,8 милиарда. Числеността на населението стремително се приближава към 9 милиарда. Ако ние сега действително добре поработим над новите ваксини, и медицинската помощ, помощта в областта на възпроизводителното здравеопазване, възможно е да свалим този показател с 10-15%».

С ваксините, и “здравеопазването”, значи. Ще сваляме възпроизводителните способности на хората. В случая вече даже не се говори за слаборазвитите, а за ВСИЧКИ хора, за цялото население на Земята.

3) Джон Пи. Холдрън (John P. Holdren) съветник по науката на президента на САЩ Барак Хюсейн Обама

Тук внимавайте: ще ви дам доста цитати от негова книга, издадена през далечната за много от вас 1977.

 

“Би било по-лесно да се изпълни програмата по стерилизацията на жените след раждането на второ или трето дете, независимо от относително голямата сложност на операцията в сравнение с вазектомията, отколкото да се опитваме да стерилизираме мъжете”.

“Разработката на капсула за продължителна стерилизация, която би могла да бъде инплантирана подкожно, и да се премахне, когато бременността е желателна, отваря допълнителни възможности за принудителна регулация на раждаемостта. Капсулата би следвало да се слага в периода на половото съзряване, и да се извлича по официално разрешение за ограничено количество раждания на деца».

 

Децата ще се раждат само с официално разрешение, разбирате ли, за каква “регулация” става дума? Никакво “децата са от Бога”! Тук институциите, регулациите решават - да имате ли, да нямате ли деца, и кога да имате, ако изобщо ви разрешат. “Гатака” ряпа да яде!

Същият предлага масова стерилизация на населението чрез добавки на медикаменти в масовите напитки:

Дали това вече е факт, можете да разберете, като се обърнете за статистика към центровете по безплодие - над 200,000 млади жени в България страдат от безплодие. Или семейства бяха. През соца такава цифра, даже 1/10 от нея не съществуваше.

Това не е всичко: в същия документ, на страница 786 се казва: “на самотните майки децата трябва да се взимат от властите, или те трябва да бъдат принудени [със сила] да направят аборт

 

Страница 838: “Нищо не може да бъде възприемано като неправилно, или незаконно, когато правителството иска да ограничи размера на семейството

 

Страница 942-3: “Планетарен режим” трябва да контролира глобалната икономика, и да диктува със сила броя на децата, разрешени за раждане”.


 

“Планетарен режим”, не “глобалното правителство”. Ребрендинг. Предполагам, че въпросите са излишни. Но, за най-неверующите ще се наложи да продължа: Страница 917: “Ние трябва да предадем националните суверинитети на въоръжена международна полицейска сила”.

 

Не, и това не е всичко. Търпение, драги мои традиционалисти, и задръстени тъмни балкански субекти. Демонокрацията иска още жертви. Ето какви: Страница 749: “поведението “ЗА семейството”, и “ЗА раждането” да бъдат признати (инкриминирани) като етнически шовинизъм”.

 

Превеждам, ако все още отказвате да вярвате на сетивата си: настояването да живееш със семейни, а не европейски ценности, и да настояваш изборът за раждането на децата ти да си е твой, какъвто е бил преди хиляди години, да се преследват от закона като престъпления!

Ако ви е останало търпение, продължваме: Страница 944: “Тъй като от 1977 година имаме работа с глобална катастрофа от пренаселване, това трябва да бъде решено около 2000 година на всяка цена

Това е последния параграф от тази книга. За тома-неверниците дават следните възможности:

1. Аз съм лъжец. Холдрън не е писал такива неща, и целият този материал е просто напразно дърдорене. 2. Той може и да е казал тези неща, но това всъщност е “извадено от контекста”. 3. Той е само съавтор - може би той не е написал точно тези пасажи, и дажеможе и да не е съгласен с тях. 4. Това, което казва, не е чак толкова ужасно: на мен лично даже ми изглежда съвсем разумно? 5. Той е написал всичко това много отдавна - вероятно той вече си е променил мнението по тези въпроси.

Да продължим с другите “елитни”...

4) Пол Ерлих (Paul Ehrlich), нобелист…

«Всеки човек, който сега се появява на бял свят, внася диспропорция в околната среда, и в системите за осигуряване на живота на планетата».

5) Съдията на Върховния съд на САЩ: Рут Бейдер Гинзбърг (Ruth Bader Ginsburg), относно делото за абортите ….

«Честно казано, аз си мислех, че когато се приемаше решение по делото Рау (Roe), е имало място загриженост за ръста на броя на населението, и, в частност, на тази негова част, която ние искаме най-малко».

6) Доклад на Фонда за населението към ООН «Пред лицето на променящия се свят: жени, население и климат»Facing a Changing World: Women, Population and Climate») ….

«Нито един човек не е наистина «неутрален към въглерода», особено, когато всички парникови газове са приведени в равновесие».

В превод - хората са вредни.

7) Дейвид Рокфелер…

«Отрицателното влияние на ръста на числеността на населението на всички наши планетарни екосистеми става ужасяващо очевидно».

8) ЖакИвКусто (Jacques Cousteau)

«За да се стабилизира числеността на световното население, ние трябва ежедневно да унищожаваме 350,000 човека».

Пред тези цифри, поставени като задача, Втората световна война е безсилна като игра на пейнтбол.

9) Основателят на СNN Тед Търнър

«95% от населението са безполезни за хранене. Ако ги съкратим, би било идеално за стабилизиране на населението».

10) Дейв Форман (Dave Foreman), съучредител на организацията «Земята преди всичко!» …

«Моите три главни цели биха били: съкращаване на човешкото население до 100 милиона в целия свят, разрушаване на промишлената инфраструктура, и да видим пустинята с нейния полен набор от видове, завръщащи се по целия свят».

Birth Dearth Folly and the 300 Millionth American” by Dave Foreman, Around the Campfire, Issue 2; January 1, 2007. How the so-called “birth dearth” ignores the impact of population growth on biodiversity.

To the Edge of the Universe With Julian Simon” by Dave Foreman, Around the Campfire, Issue 7; March 31, 2007. Uses Simon’s assertion that human population can continue to grow for 7 billion years to show how ridiculous the cornucopian worldview is.

Retreat on Population Stabilization” by Dave Foreman, Around the Campfire, Issue 11; June 5, 2007. The history and politics of why conservation and environmental groups have retreated from calling for population stabilization.

Population or Affluence?” by Dave Foreman, Around the Campfire, Issue 26; March 10, 2011. Adapted from Man Swarm and the Killing of Wildlife, Chapter Ten. We cannot lighten our ecological footprints by checking affluence alone.

The Population Explosion in a Nutshell” by Dave Foreman, Around the Campfire, Issue 30; August 24, 2011. Adapted from Man Swarm and the Killing of Wildlife, Chapter One. Mass extinction and human overpopulation. A Historical and numerical look at the population explosion and what it means to Earth.

- See more at: http://rewilding.org/rewildit/our-programs/population-growth/#sthash.dCHlzvGL.dpuf

11) Принц Филип, херцог Единбургски

«Ако можех да се преродя, бих искал да се върна на земята като вирус-убиец, за да намаля човешката популация».

12) Дейвид Брауер (David Brower), първият изпълнителен директор на обществената организация по охрана на природата «Клуб «Сиера» (Sierra Club) …

«Раждането на дете [трябва да бъде] наказуемо престъпление против обществото, ако родителите нямат лицензия за това от правителството… Всички потенциални родители [бих задължил] да използват контрацептивни химически препарати, като правителството да дава противоотрова на гражданите, избрани за раждането на дете».

13) Основателят на Американската федерация по семейно планиране Маргарет Сенджер (Margaret Sanger)

«Висшата проява на милосърдие, която семейството може да окаже на одното от своите малолетни деца е да го убие». “The most merciful thing that the large family does to one of its infant members is to kill it.

14) Пак Margaret Sanger, вкнигатаи «Жената, моралът, иконтролнадраждаемостта» (Woman, Morality, and Birth Control). Ню-Йорк. Издателство «Ню-Йорк», 1922 г. Страница 12…

«Контролът над раждаемостта трябва да доведе в крайна сметка до по-чиста раса».

15) Философът от университета в Принстън Питър Сингър (Peter Singer)

«Защо да не станем последното поколение на планетата? Ако всички ние се съгласим на нашата стерилизация, тогава не биха били нужни никакви жертвоприношения - бихме могли да празнуваме нашия път към изчезването!»

16) Томас Фъргюсон, бивш чиновник от Държавния департамент на САЩ по въпросите за населението…

«Има само една тема в цялата ни работа - ние сме длъжни да съкратим числеността на наслението. Или правителствата ще го направят по нашия начин, чрез хубави, чисти методи, или те ще получат неприятности подобно на тези, които имаме в Салвадор, в Иран, или в Бейрут. Населението е политически проблем. Щом населението е излязло извън контрол, то изисква авторитарно правителство, даже фашизъм, за да бъде съкратено».

"There is a single theme behind all our work-we must reduce population levels," said Thomas Ferguson, the Latin American case officer for the State Department's Office of Population Affairs (OPA). "Either they [governments] do it our way, through nice clean methods or they will get the kind of mess that we have in El Salvador, or in Iran, or in Beirut. Population is a political problem. Once population is out of control it requires authoritarian government, even fascism, to reduce it. "The professionals," said Ferguson, "aren't interested in lowering population for humanitarian reasons. That sounds nice. We look at resources and environmental constraints. We look at our strategic needs, and we say that this country must lower its population - or else we will have trouble"

Може ли да бъде казано по-ясно?

17) Михаил Горбачов

«Ние трябва да говорим по-открито за половия живот, за противозачатъчните, за абортите, за важността на регулацията на раждаемостта, защото екологическата криза е, казано накратко, демографска криза. Съкратете населението с 90%, и просто ще имаме недостатъчно за предизвикване на екологическа катастрофа хора”

Мы должны говорить более открыто о половой жизни, контрацепции, об абортах, о важности регулирования рождаемости, потому что экологический кризис — это, короче говоря, демографический кризис. Сократите население на 90% — и просто будет недостаточно людей, чтобы вызвать экологическую катастрофу».

18) Джон Гилебод (John Guillebaud), професор в областта на семейното планиране в университетски колеж в Лондон…

«В планетарен мащаб ефекта от това, в семейството да има едно дете по-малко, е много повече, от всякакви други мерки, например, от изключването на светлината. Още едно дете е еквивалент на голямо количество полети в планетата.

19) Преподавателят по биология в Тексаския университет в Остин Ерик Ар. Пианка (Eric R. Pianka) ….

«Тази планета би могла да издържа половин милиард хора, които да живеят в относително удобство, без да нанасят вреда на природата. Народонаселението трябва да бъде силно намалено, и колкото с еможе по-бързо, за да се намали вредата за околнаа среда”.

Вие за колко безболезнени, хуманни, и нормални начини за намалянето на човечеството над 10 пъти се сещате? Добре, ще ви помогна, за да разберете - какво имат предвид професорите-преподаватели, плюс елитните там световни банкстери, но накрая, като десерт, за да ви е сладко.

Продължаваме...

20) Главата на Държавния депатамент на САЩ Хилари Клинтън

«През тази година САЩ възобнови финансирането на възпроизводителното здравеопазване чрез Фонда на Населението на ООН, като се очакват още капиталовложения. Неотдавна Конгреса на САЩ е отделил над 648 млн долара като чуждестранна помощ по програмите за планиране на семейството, и репродуктивното здравеопазване в цял свят. Трябва да се добави, че това е най-голямото отделяне на парични средства - повече от тези за 10 години, откакто имаме президент-демократ».

21) Нина Фьодорова, съветник Хилъри Клинтън

«Ние трябва да понижаваме темповете на ръста на числеността на населението на света; Планетата не може да издържи повече хора».

22) Първата от «новите 10 заповеди» на Джорджийските скрижали (англ. Georgia Guidestones, в популярната култура понякога се наричат «Американският Стоунхендж» — крупен гранитен монумент в окръге Албърт в щат Джорджия, САЩ.

 

Паметникът съдържа дълъг надпис на 8 съвременни езика, а на върха на паметника има по-кратък надпис на 4 древни езика. През юни 1979 година неизвестно лице, скрито под псевдоними Р. С. Крисчън (R. C. Christian), е поръчало съоръжението на монумента на компанията «Elberton Granite Finishing Company» — прим. perevodika. ru) …«Поддържайте населението не повече от 500 млн, в постоянно равновесие с природата».

Пълен текст (на английски):

01.  Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.

02.  Guide reproduction wisely — improving fitness and diversity.

03.  Unite humanity with a living new language.

04.  Rule passion — faith — tradition — and all things with tempered reason.

05.  Protect people and nations with fair laws and just courts.

06.  Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.

07.  Avoid petty laws and useless officials.

08.  Balance personal rights with social duties.

09.  Prize truth — beauty — love — seeking harmony with the infinite.

10.  Be not a cancer on the earth — Leave room for nature — Leave room for nature.


Сега си да ви върна на въпроса: как наистина може да бъде съкратено населението на Земята в такива мащаби, каквито се залагат в целите?

Война? Не става. По-точно - не ИМ стига: технологиите и концепциите на Втората световна Война са безсилни да изпълнят повече от 10-15% от тази задача. Освен това разрушенията ще са огромни.

Значи, какъв е отговорът? Не, изобщо не е труден - той е пред очите ви! Изброявам:

  • колонизация, която позволява чрез институционални механизми да бъде съкратено излишното население; подробно по-надолу:
  • здравеопазване: унищожено, и обърнато с обратен знак - превръщането му в инструмент за съкращаването на населението; И като система, и като медикаменти, и като ваксини, и като масови мероприятия;
  • образование: унищожаване, и изродяване в дезобразование, за да могат хората сами да съдействат на процеса на унищожението на другите хора, и даже на тях самите, на техния собствен народ. В качеството на допълнително дезобразование пускаме и СМРАД; “когато искаш да поробиш, и унищожиш един народ, започни да учиш децата му” Стара китайска военна мъдрост. Е, вече 26 години ги “учат” точно такива, които знаете на какво ги учат.
  • социална сфера: унищожаване, разбира се! Хора, които се чувстват зле, не мислят да създават деца. Те не мислят даже за секс!
  • семейство - разруха на тази вредна и излишна за целта клетка на обществото. Защото и общество като такова не ни трябва за целта. Не е предвидено в менюто. Огън за обществото!
  • ваксини - чрез масови мероприятия да се предизвика стерилност у огромни групи от населението; Наистина ли за първи път го чувате?
  • ценностна система: разруха, и преобръщането и като пясъчен часовник: всичко, което с векове е било добро, и полезно, сега трябва да стане лошо, а лошото да бъде пропагандирано като добро.
  • религии - традиционните религии са вредни, те пречат, защото всички те казват “плодете се”, “бъдете хора”, “бъдете добри”, което, разбира се, е вредно. Значи пускаме секти, култове, или в най-лошия случай разрушаваме традиционните религии, особено християнството.
  • гей-паради, ЛГБТИ, и всякакви други извращения - те са изключително “полезни” за целта. Педерастки дирник деца не ражда. Значи, трябват ни колкото се може повече. Ще се опитаме даже да го узаконим като задължително.
  • наркотици: наркоманите нито се отличават с дълголетие, нито създават здрави семейства, нито правят по много деца. Добре дошли на наркотиците!
  • село. На село хората имат неприятната способност да раждат деца, да създават семейства. И като собственици даже и на малко земя, животни, и инвентар, стават независими, трудно-контролируеми. Имат неудобната готовност да се борят, да се сражават, и да умират за общността си. Селата не ни трябват - те са вредни. Унищожаваме селата, и пращаме хората в градовете. Там са ни лесни. Градският човек, даже и да е богат, е безкрайно зависим от всички градски системи, които са са във властта именно силните на деня, най-вече на световните банкстери. Да живее урбанизацията, долу селото!
  • детско правосъдие. Всичко това трябва да се развива, и налага, за да можем да регулираме процеса. Чрез система от закони, създадени уж в защита на детето, ще вземем всички качествени, и всъщност всички деца, които решим, че не трябва да остават с родителите им. И ще ги възпитаме така, както на нас ни е необходимо за целите на обезлюдяването. Ще ги даваме за “отглеждане” на извратеняци, и на болни хора, които ще отгледат само осакатени хора. Неспособни да правят семейство, и да раждат други деца.
  • бедност, дълг. Сздаваме дългова зависимост на всички хора, за да ги контролираме, и избиваме, но с хуманни, съвременни, и цивилизовани средства. За сметка на това - масово. Беден човек може да прави деца, и да мисли за възпроизводство. Но човек с мисъл за дълг, с който ляга, заспива и се събужда, и го сънува не е полово активен. Защото дългът мачка, изгаря душата. Трябват ни не само бедни, но и хора с дългове. И ще ги създадем в такива количества, каквито ни трябват.
  • войни. Не трябва да се забравят, и пренебрегват и традиционните средства за унищожение на хората. Въпреки, че те не дават нужния резултат като крайна цифра, все пак могат да добавят своите 10-15%, както беше поне през първите две световни войни. Затова ще разгорим много-огнищна война (ще я наречем “хибридна”, и “управляем хаос”) - навсякъде, където, и както можем. Трябва просто да се направи умно. А “умно” означава: максимално избиване, и максимални печалби за нас. И утилизация на труповете за сметка на туземците. И понеже историята е доказала, че по-люта и силна омраза от братската омраза няма, ще създаваме от частите от всеки един народ антинарод. Ще ги насъскваме, и ще събираме плодовете от братоубийството им. Немци срещу австрийци, българи срещу македонци и сърби, руснаци срещу украинци, индийци срещу пакистанци, китайци срещу тайванци, севернокорейци срещу южнокорейци, протестанти срещу католици в Ирландия, северно срещу южно виетнамци, също както сме го правили векове наред: и в Африка, и в Америките, и във всяка точка на света.
  • малцинства. Когато братоубийствените и конвенционалните войни не ни вършат достатъчно работа, добавяме и вътрешните конфликти - отглеждаме малцинства вътре в държавите. Защитаваме ги, засилваме ги, и ги насъскваме срещу титулния народ. Пускаме нашите НПО/NGO/ГМО - те са нашите урук-хаи, които трябва да организират тези орки. Dividere, et impera, както е било винаги. Ако трябва, внасяме ги в промишлени количества, за да могат и те да бъдат участници в изтреблението на туземците. Ние, световните банкстери печелим двустраннно: от изтреблението и на едните, и на другите. Това е целта, и ние я постигаме. Тяхната задача е само да се избиват, нашата задача е да създадем условията за това.

Звучи ли ви познато? Не е ли именно това света около нас, в който превърнаха нашия човешки преди свят само за четвърт век?

Нещо да пропуснах? Стана ли ясно?

____

Автор: Пламен Пасков 

Още от Пламен Пасков в Евроком