София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Арестуваха сина на Жан-Клод Ван Дам

Варенберг е задържан за държане на заложници и притежание на наркотици

6 годиниКрими 79 Боряна Райчева

Американската полиция е задържала сина на актьора Жан-Клод Ван Дам по редица обвинения, включително за притежание на наркотици, информира сайтът TMZ.
Според портала най-малкият син на актьора, 21-годишният Никълъс Ван Варенберг, е задържан в Темп, Аризона, в неделя. Полицията е пристигнала на място след обаждане, получено от съседите на Варенберг.
По данни на сайта синът на актьора е повредил кабинката на асансьора на сградата, където живее. Полицаите са забелязали кървава пътека по пътя към апартамента на младия мъж. След разпит на съседа е установено, че Варенберг му е нанесъл телесна повреда и го е заплашил с нож.
След претърсване от страна на органите на реда е открит нож и марихуана. Варенберг е задържан за нападение с нож, държане на заложници, притежание на наркотици и за тяхното използване.