Гледай
на живо

"Атака" напусна коалиционния съвет на ОП

Разговорите се въртели около битовизми

"Атака" напусна коалиционния съвет на ОП Двама от представителите на партия "Атака"- депутатите Десислав Чуколов и Николай Александров са нап... thumbnail text
Двама от представителите на партия "Атака"- депутатите Десислав Чуколов и Николай Александров са напуснали по-рано днес Коалиционния съвет на "Обединени патриоти". 
 
Причината за напускането им по думите им е, че по време на заседанието се обсъждали само битовизми, а не предстоящото явяване на европейските избори.
 
Чуколов се оплака, че по време на разговорите ВМРО предложили бившия здравен министър Петър Москов, като една от номинациите в патриотичната листа, което предизвикало неодобрението на атакистите.
 
„Виждам, че Петър Москов се предлага като кандидатура. Ние предложихме и Анастасия Мозер, Стефан Софиянски, Иван Костов, също така радетели на приватизацията в България.“, каза шеговито Чуколов.
 
Лидерите на "Атака" Волен Сидеров и на НФСБ Валери Симеонов не участваха в заседанието.  Вицепремиерът и председател на ВМРО Красимир Каракачанов, по чиято покана се проведе срещата, е единственият партиен лидер, който присъства.