Гледай
на живо

Атака с кастинг за евродепутати

ВОЛЕН СИДЕРОВ ЩЕ РЕДИ ЛИСТА ОТ РЕАЛИТИ ШОУ

Волен Сидеров регистрира партията си в ЦИК за предстоящия евровот.

Волен Сидеров е решил да състави окончателен списък на кандидатите за евродепутати от партия "Атака" чрез кастинг за политици. На 21 април ще бъде представен официално списъкът с победителите. Той подчерта, че кандидатите ще бъдат подложени на серия от мисловни изпитания, за да провери възможността им за адекватност при вземане на политически решения, както и дали покриват очакванията на българския избирател. Не на последно място Сидеров заяви, че ще търси млади и високо образовани младежи и девойки. Регистрацията на листата за евровота вероятно ще се случи на 23 април.

Припомняме, че точно преди една година Слави Трифонов организира подобен кастинг, на който се явиха около 3 хил. българи от страната и чужбина. Трифонов нарече тази инициатива на шоуто му „Политически проект“.  

Лидерът на "Атака" заяви, че до последно се е надявал Коалицията да се яви заедно на изборите. Валери Симеонов е отказал категорично, Красимир Каракачанов колебливо е заявил, че новото обединение ще повлияе негативно на предишното, информира още Сидеров.