София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Бачийски: Останах чист, никой не успя да ме пречупи

Правила, ред, контрол и отговорност

5 годиниПолитика 2 Боряна Райчева

През годините съм нагледал на всичко. По избори гласуват и живи и умрели, както казва народът. Това заяви в студиото на БНТ Константин Бачийски, общински съветник в Бургас и настоящ кандидат за кмет. 

Той е убеден, че е достатъчно бургазлии да разберат, какво е направил през последните 8 години като общински съветник.

Останал съм чист, въпреки опитите да бъда подкупен и никой не е успял да ме пречупи, заяви Бачийски.

Според него Бургас има много проблеми за решаване, но най-големи са икономическите проблеми. Затова това това ще бъде и основният приоритет. Бачийски коментира още, че ресурсът не се разпределя в интерес на гражданите. Правила, ред, контрол и отговорност. Който и да е от тези елементи да липсва, тогава няма държава, допълни кандидатът за кмет в Бургас.

Бачийски констатира, че в община Бургас нещата са изродени, защото, когато общинският съвет има мнозинство от урпавляващата партия, тогава има една симбиоза и няма коректив, няма чуваемост. Друг основен проблем е, че ремонтите не се правят качествено.

Наскоро беше показан ремонт, който е правен преди месец в Бургас, а вече има поникнала трева. Нещата не се правят качествено. Аз бих се ангажирал да дам възможност на реалния бизнес да участва в обществените поръчки, допълни още Константин Бачийски.