София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Бачийски призова всички общински съветници да даряват заплатата си

Ще управляваме в интерес на България!

4 годиниИзбори 2019 13 Боряна Райчева

Средната класа винаги е била гръбнакът на едно общество, а в България е почти изчезнала. Това заяви в студиото на предаване "Делници" кандидатът за кмет и общински съветник от Средна европейска класа Константин Бачийски.

Всяка година дарявам заплатите, които получавам като общински съветник. Смятам, че всеки, който се занимава с обществено-значима дейност трябва да го прави, убеден е кандидатът за кмет на Бургас. 

И до ден днешен сегашният кмет, който е в отпуск, избягва срещата и дебата с мен. Аз имам достатъчно много тези относно начина на управление, заяви Бачийски.

Той обобщи възгледа си за бъдещото управление на Бургас с думите: Ще управляваме в интерес на България!

Спроед него община Бургас има нужда от управление, което да е загрижено за гражданите и което все още няма. Трябва да се спре корупцията в обществените поръчки, коментира още кандидат-кметът от Средна европейска класа Константин Бачийски. Чистотата на въздуха е друг проблем, който присъства в политиката на Бачийски.

България е един застаряващ град и го напускат дори привържениците на ГЕРБ, констатира Бачийски.