Гледай
на живо

Бебето на Кейт и Уилям ще е момче?

Бум на залозите за името и пола на бебето

Всеки момент се очаква Кейт, съпругата на принц Уилям, да роди третото им дете. Терминът на херцогинята е на 21 април, но феновете на кралската двойка вече са обсадили болницата „Сейнт Мери“, разпънали са палатки в околните улици и са в денонощно очакване на „радостната вест“ . Очакваното бебе ще е момче и ще бъде кръстено на дядото на принц Уилям - принц Филип. Поне такова е предположението на 81-годишния кралски говорител Тони Апълтън. Въпреки, че Кейт и Уилям и до момента пазят пълно мълчание за пола и името на бебето, мнозина се доверяват на Тони Апълтън, тъй като неговите прогнози за предишните две деца в семейството, напълно се покриха с реалността.

21 април е ключова дата във Великобритания – това е рожденият ден на кралица Елизабет. След три дни тя ще навърши 92 години. Обикновено обаче тържествата за празника й се правят през юни, когато е достатъчно топло и слънчево.

Ако тази година раждането на поредното дете в семейството на Кeйт и Уилям съвпадне с рождения ден на прабаба Елизабет, всички, които са заложили на тази дата ще спечелят. На Острова в момента има бум на залозите и засега коефициентите от букмейкърската къща "Бетфеър" показват, че бебето се очаква да е момиченце, а като най-вероятно име се сочи Алис с коефициент 4 към 1.

Ако обаче новото бебе със синя кръв е момче, най-много пари ще спечелят заложилите на името на съпруга на английската кралица Елизабет II – Филип. Сред предвижданите имена букмейкърите слагат и Артър, Едуард, Чарлз и Ричард.