Гледай
на живо

Бербатов споделя в книга своя начин за успеха

Хиляди се събраха на представянето на автобиографията му

Бербатов споделя в книга своя начин за успеха Спортистът записал името си със златни букви в българската футболна история и станал най-големият го... thumbnail text
Спортистът записал името си със златни букви в българската футболна история и станал най-големият голмайстор на националния отбор, Димитър Бербатов представи пред хиляди свои почитатели  автобиографията си "По моя начин". В нея спортистът разказва за пътя си към успеха през годините, както и за трудните моменти, които е успял да преодолее по своя собствен начин.
 
Голмайсторът сподели още, че целият труд по написването на книгата му е отнел близо две години.
 
Бербатов коментира и конкуренцията между него и Христо Стоичков, които преди дни също издаде своя книга, разказваща за живота му.
 
Като най-трудна за написване глава в книгата Бербатов определи тази за изваждането му от отбора на "Манчестър Юнайтед" за финалния мач в "Шампионската лига през 2011-та година, когато по решение на треньора на сър Алекс Фъгюсън, той остана на резервната скамейка.
 
А  като доказателство, че негативните емоции от  тази глава от живота му, освен че са описани в книгата, вече са зад гърба му, Бербатов изтъкна фактът, че предговорът на книгата му е написан именно от Алекс Фъгюсън, с когото в момента са в много добри отношения.
 
В края на разговорът си с журналисти и фенове, Бебатов издаде и още един един интересен детайл, а именно че, заглавието на книгата му е взаимствано от световния евърглийн на Франк Синатра "My Way".