София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Битките от УЕФА Шампионска лига се завръщат по MAX Sport във вторник

За втора поредна година най-интересните мачове ще се излъчват по спортните канали на А1

4 годиниСпортни 10 Боряна Райчева

Двубоите от груповата фаза на новото издание на Шампионската лига се завръщат в ефира на MAX Sport. За втора поредна година всички най-интересни мачове във вторник ще се излъчват по спортните канали на А1, а началото ще бъде дадено на 17 септември. Откриващите двубои за новия сезон в Лигата са с начален час 20:00 и ще противопоставят Олимпик Лион срещу Зенит (MAX Sport 2) и Интер – Славия Прага (MAX Sport 3).

Феновете на първокачествения футбол със сигурност ще останат доволни и от късните мачове за деня. По MAX Sport 2един от фаворитите за титлата – Барселона, ще има трудната задача да стартира кампанията си с успех срещу коравия тим на Борусия Дортмунд. Двубоят на „Вестфален щадион започва в 22:00 часа.

По същото време, но по MAX Sport 3, феновете на актуалния европейски шампион Ливърпул ще могат да проследят гостуването на Мохамед Салах и компания в Неапол на местния Наполи.