София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Бой на пътя – руснак с избит зъб

Трима души пребили 54-годишен мъж

6 годиниКрими 6 Боряна Райчева

54-годишен руски гражданин е жестоко пребит от трима мъже, съобщиха от полицията в Бургас. Побоят е станал в Бургас вчера около 14.00 ч. Руснакъ спрял колата си, за да даде предимство на пресичаща по пешеходната пътека жена. Движещият се зад него лек автомобил започнал да натиска клаксона, но руснакът продължил по улица „Гурко“, като завил и спрял на „Оборище“. От задния автомобил слезли трима младежи, които влезли в пререкание с 54-годишния мъж. Той се опитал да им обясни, че спрял, за да даде път на пешеходката, но младежите му нанесли няколко удара в областта на лицето. В резултат на побоя на руснака е избит горен зъб.

Побойниците се качили на колата си и избягали. Самоличността им бързо е установена и мъжете са задържани. Констатирано е, че това са един 22-годишен и двама 25-годишни криминално проявени мъже от Бургас. По случая в Първо Районно управление - Бургас е образувано досъдебно производство.