Гледай
на живо

Бойко Борисов откри нова църква в Бяла

Разказва вицове за попове и полицаи

Новият храм „Свети Пантелеймон“, изграден с пари от държавата, както и с дарения от румънски бизнесмени, беше осветен тържествено в присъствието на премиера и заместника му в партията Цветан Цветанов. Докато Борисов вървеше към църквата местните успяха, макар и набързо да го питат за заплатите, чумата по животните, бежанците и други теми, които ги вълнуват. Според премиера „никога не са били отделяни толкова пари за заплати“ но пък цитирам: „не са достатъчни доходите, и моите не са достатъчни, и милиардер да питате, и на него ще са му недостатъчни.

С уговорката „ на нас празнодумството ни е чуждо“ Борисов заяви, че е уверен, че заплатите ще започнат да се вдигат“. Също така обяви, че е министрите му са на ключовите места и правителството се справя с проблемите – от болните животни до опазване на границите. Вижте част от атмосферата на срещата с хората от Бяла:

Ангажимента си към държавата Борисов защити с думите: Не съм излизал в отпуска в последните 17 години - когато съм бил премиер, кмет или главен секретар“.