Гледай
на живо

Борисов отрича да има недеклариран имот

Заменката на братовчед му била направена от БСП

Борисов отрича да има недеклариран имот Премиерът Бойко Борисов отрече категорично пред "Нова телевизия" да има недеклариран имот, каквито т... thumbnail text
Премиерът Бойко Борисов отрече категорично пред "Нова телевизия" да има недеклариран имот, каквито твърдения отправи депутатката от БСП Елена Йончева, показвайки карта от Google maps, на която се вижда оградена къща.
 
"Там това, което е оградено беше прасето, кокошките, зайчарникът. От едната страна е първият братовчед на татко. От другата страна-нашето, там, където виждате. Двете страни на въпросната къща, която една пристройка, двете страни са самия дувар. Имат покрив на нула кота. отпред са две стъклени на практика стени с тухли и една стая. Всъщност представлява една стая.", обясни Борисов.
 
Премиерът показа и документи, който доказвали, че е платил всичките си данъци и че имотът е деклариран.
 
Борисов коментира и твърденията, че е помогнал на втория си братовчед да се сдобие с апетитна заменка в София.Той обясни, че въпросната заменка се случила в края на 2006-та година ,когато той действително бил кмет на столицата, но мнозинството в общинският съвет било на БСП. 
 
Самият той се определи като човека, спрял заменките. Колкото до снимката в мерцедеса, на която се виждал седнал до братовчед си Радослав, с когото уж не си говорели, премиерът коментира, че действително го е бил, но  въпреки това били в добри отношения и тогава просто го откарал до дома му.