София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

БСП ще излезе с кандидат за столицата през септември

Това заяви Калоян Паргов

5 годиниПолитика 1 Боряна Райчева

БСП ще приключи с подреждането на листата си и с кандидатурата си за кмет на София през септември. Това заяви председателят на Градския съвет на БСП в София Калоян Паргов на пресконференция, пред медиите.

Паргов обясни, че всичко в партията върви по график и кампанията за местните избори се подготвя внимателно от доста време. След подреждането на листата и обявяването на кандидат ще се приключи номинационната фаза, ще се навлезе в същинската фаза на кампанията.

От Градския съвет на БСП в София, са уверени, че с оглед на ситуацията в столицата, довела до необходимостта да се прави ремонт на ремонта и контрол на контрола, има голяма брой недоволни граждани, които искат промяна на модела на управление и начина на изразходване на средствата. Паргов  увери, че ще се направи всичко възможно БСП да се впише в очакванията на обществото и да предложи нови и успешни политики за града.