Гледай
на живо

БСП: Ще се върнем в НС само ако изпълнят условията ни

Левицата иска машинно гласуване

БСП: Ще се върнем в НС само ако изпълнят условията ни Корнелия Нинова определи решението на ГЕРБ днес като победа, но бе категорична, че БСП няма да се въ... thumbnail text

Корнелия Нинова определи решението на ГЕРБ днес като победа, но бе категорична, че БСП няма да се върнат в парламента, това тя съобщи на пресконференция в централата на левицата.

"Страх ги е от машините, защото разчитат на фалшифициране на протоколи на комисиите. На второ място трябва да се отмени решението на комисиите и трето - да се промени решението, че не може да обжалваме. Това е частична победа за БСП”, каза Нинова. И допълни, че левицата е поискала среща с всички европейски посланици, за да ги запознае със случващото се с изборното ни законодателство.

„Изчакваме Радев, за да видим дали ще наложи вето на някои от решенията. С всички сме готови да разговаряме, няма значение политическата принадлежност, защото тук става въпрос за кауза, която е над всяка партия - човек да може свободно да си изразява волята, хората да не ги е страх да имат свободно мислене”, заяви лидерът на социалистите.