Гледай
на живо

Българка и двете й деца са убити в Канада

Задържан е приятелят на жената

Българка и двете й деца са убити в Канада 29-годишен мъж е обвинен за тройно убийство в провинция Онтарио, Канада, съобщи „Торонто сън&l... thumbnail text

29-годишен мъж е обвинен за тройно убийство в провинция Онтарио, Канада, съобщи „Торонто сън“.

Мъжът е убил приятелката си Красимира Пейчиновски, 39-годишна, синът й – 15-годишният Рой Пейчиновски и дъщеря й Вана Пейчиновски – на 13 години. Красимира е българка, живееща с децата си в Канада. Жената е имала още една дъщеря, която в този момент не е била у дома, защото е посещавала шофьорски курс.

Обвиняемият Кори Фен има криминално досие, което включва присъда за нападение срещу полицай през 2009 г., инцидент, в който са оттеглени три други обвинения - причиняване безпокойство, заплаха и подкуп на полицай, осъждан е през 2011 г.

Убитото семейство е открито от колежка на Красимира. Жената се учудила, защо „Криси“ закъснява за работа. Отишла до дома й, но приятелят на убитата твърдо я спрял да не влиза. Когато Кори Фен излязъл от къщата, жената влязла вътре и видяла ужасяващата картинка. Веднага се обадила на 911.

Полицията е открила безжизнените тела на Красимира и сина й. Дъщерята е била все още жива, но е починала от нараняванията си по-късно в болница в Торонто.

Според първоначалните данни на полицията и трите жертви са били намушкани. Телата са изпратени за аутопсия, за да се установи конкретната причина за смъртта на семейството.

Кори Фен е задържан от полицията. По случая тече разследване.