Гледай
на живо

"Целувкагейт" и в Белгия: Този път репортерка целуна репортер

Заради случката колоездачът става популярен

"Целувкагейт" и в Белгия: Този път репортерка целуна репортер Нов случай на целувка между репортер и спортист, но този път в Белгия. Действието се е развило след ... thumbnail text

Нов случай на целувка между репортер и спортист, но този път в Белгия. Действието се е развило след края на Обиколката на Фландрия. Журналистка е направила интервю с местния колоездач Стайн Стеелс. В края на разговора им репортерката опитва да целуне спортиста по бузата от благодарност, но в този момент той решава да направи същото и устните им се срещат. 
В „Инстаграм“ 34-годишната журналистка пусна въпросното клипче и под него написа с чувство за хумор: "Скъпи, мога да обясня всичко".
Любопитното е, че Стеелс се представя изключително слабо в състезанието, като завършва на 110-о място, но заради случката става по-популярен.
Белгийските медии са нарекли целувката "Синдромът Пулев", свързвайки случая с тази, която българският боксьор Кубрат Пулев отправи на репортерката Дженифър Равало, по-известна като Кралицата на голото суши, след победата си над Богдан Дину в Коста Меса.