Гледай
на живо

Цени от 650 евро на кв. метър в "Изток" няма

Темата коментира живеещият в квартала Велислав Минеков

Цени от 650 евро на кв. метър в "Изток" няма Цени от 650 евро на квадратен метър в  "Изток" няма, коментира пред Сашо Диков скулптора Велисл... thumbnail text
Цени от 650 евро на квадратен метър в  "Изток" няма, коментира пред Сашо Диков скулптора Велислав Минеков, който се оказа съсед на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.
 
"Аз живея съвсем наблизо. Живея в апартамент, построен 1959-1960 година. Там цените започват от 2100 евро. В тази старина, в която няма изолация, която е направена с мокри тухли, която гние, в която има мухал и това е положението. Там е само 2100, но за 600 и за 800 няма. Това е или пране на пари, или корупция, целяща облекчаване на строителството на фирмата предприемач.", заяви Минеков.
 
Скулпторът разказа и че има приятели, които живеят в същата сграда, обитавана от Цветанов. Те обаче платили за този лукс между 3000  и 4000 евро на квадратен метър.
 
Какво още каза по скандала на седмицата Велислав Минеков, част от отровното трио, можете да чуете и видите тази вечер от 20:00 часа в предаването "Евродикоф" по телевизия "Евроком".