София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Чакайте призовки за превишена скорост-

шофьори се веселят с КАТ

6 годиниОбщество 2 Боряна Райчева

За КАТ-аджийска изобретателност в лятна София сигнализират зрители на Евроком. Около спирката на метростанция  Мусагеница старателен служител  е клекнал с камерата и следи за шофьорски нарушения. Той се опитва, въпреки липсата на традиционните маскировъчни храсти, да се прикрие и да заснеме евентуални  джигити. Колегата му е приседнал на сянка, очевидно безразличен към всичко наоколо. 
 
Видимо обаче урожай няма -  всички приходи в подобни случаи отиват директно в държавната хазна, тъй като няма никакъв физически допир между полицая и шофьора.  Въпреки това служителят с часове е на поста си – това провокира зрителите да коментират, че ако подобно усърдие МВР демонстрира например при среднощните гонки и дневните дрифтове, както и за смазването на битовата престъпност, то и шофьори и пешеходци ще са няколко поне пет пъти по-щастливи. За тежката криминална престъпност дори не си мечтаят.  
 
Независимо, че е средата на август и трафикът е сравнително замрял , в  страницата i see you кат - (София) във ФБ, прелива от куриозни срещи между шофьори и пътни полицаи. Част от постовете, радващи се на най-голям интерес, оставяме без коментар: