Гледай
на живо

Часове преди кралската сватба

Все още има неизвестни

Часове преди кралската сватба Часове преди едно от най-очакваните светски събития на годината -сватбата на американската актриса М... thumbnail text
Часове преди едно от най-очакваните светски събития на годината -сватбата на американската актриса Меган Маркъл и един от наследницата на британската кора- принц Хари, целият свят тръпне в очакване.
 
Във Великобритания пък тече трескава подготовка, свързана с цялостната организация, минаваща през украса, храната и мерките за сигурност. Любопитен факт е, че в предстоящата церемония има и българска следа, оставена не къде да е, а именно върху тортата, която дело на наш готвач- братът на актьора Владимир Карамазов.
 
Часове преди големия ден обаче все още има много неща, които се пазят в тайна. Едно от тях е колко точно ще са гостите. На този етап се знае, че могат да са максимум 800, тъй като толкова хора побира катедралата, в която двамата ще си кажат „Да”.
 
Сред поканените ще са и Дейвид и Виктория Бекъм- близки приятелки на Меган Маркъл. 24 часа преди сватбата никой политик не е получил покана.
Все още остава и въпросът  дали ще присъстват  бащата и братът на булката, предвид разразилия се скандали в семейство Маркъл.
 
Припомняме, че полусестрата и братът на Меган излязоха с отворени писма, в които обясняваха , че сестра им е интересчийка, както и лош човек. Предвид всичко това не се очаква те да присъстват. Относно бащата на булката, първоначално Томас Маркъл трябваше да придружи дъщеря си до олтара, но друг скандал, при който американски таблоиди разпространиха, че той е получил 100 000 долара, за да позира със снимки на дъщеря си ,показвайки интерес към живота й, го проблеми със сърцето и той беше настанен в болница.
 
Сватбата ще се състои в градчето Уиндзор. Последно там са се венчали принц Чарлз и Камила Паркър Боулс.