София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

“Честно казано“: Ексклузивно! Банкерът Цветан Василев като „вечното зло“ на Симеоновската школа

„Честно казано с Люба Кулезич“ сряда от 8 вечерта

пропускане
5 годиниОбщество 2 Боряна Райчева

Тази седмица в „Честно казано с Люба Кулезич“ ще видите:

Ексклузивно! Банкерът Цветан Василев като „вечното зло“ на Симеоновската школа. Кал се сипе на парцали... Кой и защо го свърза с киберзаговора срещу правителството и Пеевски, за който беше набеден невръстният компютърен експерт Кристиян Бойков. „Разголената“ държава и нейната „хакната нация“. Влогърът и журналист Асен Генов след разказа си пред CNN за ужаса на #НАПлийкс. Къде свършват фактите и започват митовета за „хакерите“ с разноцветни шапки?
И още: Асен Йорданов от „Биволъ“ коментира по скайп намеците на Гешев за съучастие в дигиталната катастрофа на НАП. Критичната четка като „пета колона“ на острото слово.
Невъзпитаните карикатуристи от „Прас прес“ Христо Комарницки, Чавдар Николов и Чавдар Георгиев - за „общественото заболяване“, наречено апатия.
„Мила ми Лаура...“ пиша ти за последно от Територията на Цацаров и Гешев!Анализаторът Осман Октай и журналистът Владимир Береану – защо Борисов „обърна файла“ по темата Кьовеши. Може ли румънката в „европейска тога“ да бъде коректив за български главен на „бойното поле” в борбата с корупцията? Неуморните млади и „ламята АПИ“. Предприемачите Лиляна Деянова и Мартин Димитров в борбата да бъде спазен законът с продажбата на електронни винетки. В студиото на „Честно казано“ двамата нагледно обясняват как милиардите за тол такси и винетки изтичат в черна дупка. И корупционният дъх на тази история се усилва...
„Честно казано с Люба Кулезич“ сряда от 8 вечерта.