Гледай
на живо

“Честно казано с Люба Кулезич“: Каквото Вежди реши, и съдът не можа да отмени и още...

„Честно казано с Люба Кулезич“ всяка сряда точно в 20 часа

“Честно казано с Люба Кулезич“: Каквото Вежди реши, и съдът не можа да отмени и още... Не пропускайте да гледате и тази седмица "Честно казано с Люба Кулезич" - по традиция, в сряда точно... thumbnail text

Не пропускайте да гледате и тази седмица "Честно казано с Люба Кулезич" - по традиция, в сряда точно в 20 часа:

Водач изневиделица в листата на Демократична България - Радан Кънев - между „историческия компромис“ в комбина с ГЕРБ, който закопа десницата, и възможното й възкресение след Евроизборите?

Когато партиите сложат знак за равенство между избирателната и отделителната система на населението - лекция на виртуалния диетолог Татяна Кристи от Калифорния.

Шокиращо решение - 8 години след като ВКС ги оправдани, 5-ма бивши полицаи влязоха в затвора за смъртта на наркобоса Чората.

Прегърнаха ли се правото и политиката в този процес, 14 години след началото му. Говори бившата съпруга на майор Мирослав Писов – адвокат Биляна Коцакова.

Каквото Вежди реши, и съдът не можа да отмени. Парадоксално, но факт! Директорът на Музикалния театър Марио Николов в едногодишна сага да си върне поста след като три съдебни инстанции постановиха, че му е незаконно отнет.