Гледай
на живо

"Честно казано с Люба Кулезич": За дигиталната катастрофа и светлия лик на министър Горанов

Гледайте тази вечер от 20:00 по телевизия "Евроком"

"Честно казано с Люба Кулезич": За дигиталната катастрофа и светлия лик на министър Горанов Не пропускайте да гледате и тази седмица "Честно казано с Люба Кулезич" - по традиция, в сряда точно... thumbnail text
Не пропускайте да гледате и тази седмица "Честно казано с Люба Кулезич" - по традиция, в сряда точно в 20 часа:
 
Една дигитална катастрофа и светлият лик на министър Горанов. За пародийното и опасното в мегааферата #НАПлийкс, която извади „на светло“ лична и финансова информация за милиони граждани и фирми. В студиото адвокат Емил Георгиев задава въпросите за управленското нехайство. След тези въпроси трябва ли в НАП да влязат прокурорите?
 
Политзатворническите потайности на 80-те. Някогашният обитател на старозагорския затвор и настоящ писател Николай Галев разлиства в „Честно казано“ книгите, които Емил Кошлуков не би искал да прочете. Бил ли е сегашният директор на БНТ „ятак на ДС“ сред хората, осъдени за антикомунистическа дейност?
 
Можем ли този път ние да го изберем! Първа по рода си инициатива за гражданска номинация на нов главен прокурор. В студиото - лидерът на движение „БОЕЦ“, който е сред номиниращите, и следователят Бойко Атанасов – кандидатурата на гражданите, която се прицелва в чугуненото статукво на прокуратурата.
 
След възторга от едно съдебно решение, ще се диша ли в София по-леко. Буквално! В студиото адвокат Александър Коджабашев и Ивайло Попов от "Група за чист въздух", които осъдиха администрацията на Столичната община да се бори с мръсния въздух. Хвърлят ли ни прахови частици в очите или ще предприемат реални мерки?