Гледай
на живо

Четворно убийство в Каспичан

Причината – междусъседски конфликт

Четворно убийство в Каспичан Четири тела бяха открити в частен имот в Каспичан. В основата на четворното убийство стои междусъсед... thumbnail text

Четири тела бяха открити в частен имот в Каспичан. В основата на четворното убийство стои междусъседски конфликт, съобщиха от МВР. 64-годишен мъж е нападнал с нож и сатър възрастно семейство и техните син и дъщеря. Убиецът е задържан.

28-годишна жена от село Мадара е потърсила съдействие от полицията тази сутрин към 9 часа,

тъй като от два дни нямала връзка с майка си. След подадения от нея сигнал, тя и двама полицейски служители се отправили към дома. При отварянето на входната врата са открити две тела. За случая веднага е уведомен административния ръководител на Окръжна прокуратура. При продължилия оглед на място са установени още двама починали. Жертвите са възрастно семейство на 81 и 70 години, и техните син и дъщеря, на 46 години и на 48 години. В присъствието на съдебен лекар по телата им са открити наранявания, причинени най-вероятно с нож или брадва.

В хода на проведено разследване е станало ясно, че между семейството и техен съсед имало роднински спорове. Със съдействието на "Специализираните полицейски сили" при ОДМВР Шумен е проникнато в съседен имот, където е задържан 64-годишен, заподозряв в извършването на тежкото криминално деяние.

Работата по образуваното досъдебното производство продължава под надзор на прокурор от окръжната прокуратура.