Гледай
на живо

Четвъртък ще ни зарадва с пролетно време

Зимата се завръща в петък

Днес ще се радваме на предимно слънчево и топло време. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са между минус 3 и 2 градуса. Дневните температури слабо ще се понижат в сравнение с изминалите дни и максималните ще са между 9 и 14 градуса.
 
Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Максималните температури ще са 9-11 градуса. Температурата на морската вода е около 7-8 градуса. 
 
Над планините ще е предимно слънчево, ще има разкъсана висока облачност. Ще духа умерен, по високите и открити части до силен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 3, а на 2000 метра около минус 3 градуса.

В петък ще бъде облачно. Още сутринта от северозапад ще завали дъжд, в планините - сняг. До вечерта валежите ще обхванат цялата страна. Вятърът ще се ориентира от североизток, ще се усили и рязко ще застудее. През нощта срещу събота - навсякъде, дъждът ще премине в сняг. Минималните температури ще бъдат между 0 и 5 градуса, а максималните - между 6 и 11.
 
В събота от север снеговалежите ще спират. 
Ще е доста студено, като максималните температури ще са под 0 градуса.