Гледай
на живо

ЦСКА празнува!

Край на драмата с емблемата на клуба

ЦСКА празнува! Топ новината за червените днес е, че е платена емблемата и така идва краят на дилемата кой е истинск... thumbnail text

Топ новината за червените днес е, че е платена емблемата и така идва краят на дилемата кой е истинския клуб, кой наследява миналото с всички успехи, кой поема активите и пасивите на култовия отбор.

Официално на сайта на ЦСКА се чете: "Емблемата е наша! Ние сме ЦСКА!"

Изявлението е на ръководството на "армейците". В него се казва още: "ЦСКА е велик клуб и ще остане такъв за поколения напред. Клуб, който се бори честно на зеления терен и отстоява своето достойнство. В последните години получихме много некоректни удари отвсякъде. Сега отново сме свидетели как законите на страната се погазват. Свидетели сме как незаконно един недвижим имот е вкаран без никакво правно основание в активите на фалиралото дружество. Свидетели сме на явна измама от страна на синдик Дора Милева и съпричастно нежелание и пасивност на съдия Мария Райкинска да реагира адекватно и коригира тази несправедливост.Въпреки всички тези обстоятелства, ние заявяваме официално: ЦСКА върна своята емблема! Сумата е платена, поетият ангажимент е изпълнен, дадената дума е спазена!

Компанията "Ред Енимълс" официално стана собственик на емблемата на ЦСКА, след като около 14.30 днес, майлко преди изтичането на крайния срок, 8-те милиона лева за емблемата на ЦСКА бяха платени и така организацията придобиха и активите на клуба.

Емблемата на дружеството в несъстоятелност ПФК ЦСКА АД беше спечелена на търг, проведен през май 2017 г. в Кърджали.