София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Данаилов: Съветвам Манолова да стане жена

Големият български актьор се завръща на сцена

пропускане
5 годиниКултура 2 Боряна Райчева

"Опасно е Мая Манолова да не подкара по схемата на Фандъкова и Борисов, тя трябва да разарешава проблемите ан София по свой начин.", коментира пред bTV предстоящите местни избори актьорът Стефан Данаилов.
 
" И понеже, дами и господа, аз бях човекът, който навремето каза, че тя не става за президент, сега искам да съобщя ,че каквото и решение да вземе моята партия, аз съм за Мая Манолова да ес кандидатира за кмет на София.", обясни актьорът.
 
Според Данаилов именно Манолава е най-удачното предложение на левицата за този пост. Бившият културен министър обаче не пропусна да уточни, че трябва да се внимава с твърде многото емоции в политиката и обясни ,че плаши от екзалтираните жени, кото даде за пример депутатката от БСП Елена Йончева и лидерът на партита Корнелия Нинова, които, по думите му, били прекалили с остротата и негативизма.
 
"Малко се страхувам от нейния инициативен комитет. Те са много млади хора, много викащи и напрягащи, а тя е склонна да поеме това и ад продължи по техния начин, така че я съветвам да ги остави да си крящят, а тя да укорити това и да стане жена.", обясни още актьорът.
 
Атьорът, който претърпя тежка операция за смяна на ставата, от денс се завръща отвоно на сцена, сатна ясно още от интеврюто му. Почитателите му могат да го видят още тази вечер във варненския театър.